Mahkeme kararıyla çıkarabildiği kiracısı, daireyi çöp eve çevirmiş

Isparta'da, Aynur Köse (62), ödeme yapmayan kiracısını mahkeme kararıyla evinden çıkarabildi. Daireye giren Köse, evin bütün odalarının çöple dolu olduğunu gördü.

GİRİŞ 30.05.2024 04:13 GÜNCELLEME 30.05.2024 09:43
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Aynur Köse, merkeze bağlı Yedişehitler Mahallesi 110. Cadde’deki 3 katlı apartmanın 1'inci katında oturan kiracısını ödeme yapmadığı gerekçesiyle mahkeme kararıyla evden çıkarttı.

TÜM ODALAR ÇÖP YIĞINLARIYLA DOLU

Aynı binanın 2'nci katında oturan Köse, dün kiracısı boşalttıktan sonra kontrol etmek için eve girdi. Köse, daireye girdiğinde neredeyse tüm odaların çöp yığınlarıyla dolu olduğunu gördü.

"EVİMİ MAHVETTİLER"

Aynur Köse, 2 çocuklu aileye evini 2 yıl önce kiraya verdiğini ancak toplamda 4- 5 kez kira alabildiğini söyledi. Mahkeme kararıyla kiracısını evden çıkardığını anlatan Köse, "Bunlar 2 yıl oturdu. 4 sefer para verdi. Çıkaramadım, mahkemeyle çıkardım. Koku yukarı vurdu. Kokudan duramadım. Hiç çöp atmamış, evi doldurmuş. Lambaları sökmüş gitmiş. Evimi mahvettiler, bu halde bıraktılar" dedi. 

 

KAYNAK: DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 45
  • Vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    İsi gücü belli olmayan her önüne gelene evi verirsen böyle olur.
    Cevapla
  • İki 1 ay önce Şikayet Et
    Biri 5 sene sonra evi satılıpa koydu diğeri 3 sene boyunca her zam ayında burnumuzdan getirdi. Piyasayla aynı kirayı vericekmişmişiz. Benim gibi iyi bir kiracıya maalesef iyi bir ev sahibi gelmedi. Nasip. Rabbim tüm kiracıları ev sahibi yapsın amin.
    Cevapla
  • Abdullah birisi 1 ay önce Şikayet Et
    Çıkardığına şükretsin ben çıkaramadım
    Cevapla
  • German 50 1 ay önce Şikayet Et
    Almanya dan örnek, nasil aldiysan ögle birakcaksin, Çikarken 3 Ay önce Haber vereceksin,veya yerine kiraci bulacaksin,,3 Aylık Deposide,birde Çikarken Kiraci ve Ev sahibi son Kontrolu yapacaksin
    Cevapla
  • reis 1 ay önce Şikayet Et
    Senin bu hakkını savunamayanlar utansın teyzem bunu yapana gerekli adaleti vereceksin ki başkasının da canını yakmasın ama ilahi adalette var teyzem orda kafasına vura vura alırsın hakkını inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi
Rusya'dan Türkiye duyurusu: En yüksek ve en üst düzeyde...