Beyoğlu'nda sokak ortasında kadın cinayeti!

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bağlı Hasköy Semti'nde sokak ortasında bir kadın cinayeti yaşandı. Cinayete ilişkin korkunç detaylar ise dehşete düşürdü.

GİRİŞ 30.05.2024 13:48 GÜNCELLEME 31.05.2024 16:05
Bu Habere 79 Yorum Yapılmış

Beyoğlu Hasköy’de genç kızın sokak ortasında öldürüldüğü saldırının detayları ortaya çıktı.

Beyoğlu Hasköy’de saat 08.30 sıralarında meydana gören olayda Özgür Kemal Akdemir (31), sabah saatlerinde tartıştığı eski sevgilisi Başak Tekin’i sokak ortasında başına tek el ateş ederek öldürmüş, kendisini de başından vurması sonucu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Yaşanan dehşetin yeni detayları ortaya çıktı.

DEHŞETİN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

İddiaya göre Akdemir ile Tekin’in 2009 yılında tanışıp sevgili oldukları, ancak Tekin’in Akdemir’den uyuşturucu madde kullandığı için ayrıldığı öğrenildi. Yaklaşık 5 sene önce ayrıldığı öğrenilen Tekin’i, Akdemir’in takıntı haline getirdiği ortaya çıktı. Bu süreçte Başak Tekin’in nişanlandığını duyan Akdemir’in, dün akşam Erzincan’dan otobüse binip sabah İstanbul’a geldiği öğrenildi.

ESKİ SEVGİLİSİNİN NİŞANLANDIĞI ÖĞRENİNCE SİLAHLA PUSU KURDU

Olay yerine yakın yerde ailesiyle yaşayan Başak Tekin’in adresine giden Akdemir’in işe giden genç kızın silahla önünü kestiği ortaya çıktı.

Ardından zorla kızı yürüten şahsın sokak ortasında çıkan kavgada onu başından vurduğu ve kendi başına da bir el sıktığı bilgisine ulaşıldı.

Öte yandan Özgür Kemal Akdemir’in “uyuşturucu madde kullanmak” suçundan 10 adet kaydı olduğu ortaya çıktı. Ağır yaralı şahsın hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Genç kızın cenazesi olay yerindeki incelemenin ardından Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Öte yandan Akdemir'in elindeki silahla, genç kızı ara sokağa doğru sürüklendiği anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

KAYNAK: DHA, İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 79
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    10 suç kaydı olan adamı sokağa sallanlar asıl suçlu onlar devlettir.
    Cevapla
  • Hakan Gardaş 1 ay önce Şikayet Et
    Cumhuriyet kurulduğunda idam vardı. Onu kaldırmak illegal bence.
    Cevapla
  • KISAS 1 ay önce Şikayet Et
    NEDEN İDAM YOK NEDEN Puhhhh
    Cevapla
  • Gurbetçi 1 ay önce Şikayet Et
    Şu an alman bir arkadaşa olayı anlatım, uyuşturcu konusunda ON adet kaydı olduğunu da. Bana şunu sordu, cezaevinden kaçıp nasıl bulup öldürdü hemen diye. Dedim adam serbest cezalı falan değil ve gündüz sokak ortasında öldürdü. Şu an alman arkadaşımız şokta ve inanamıyor, yargı yapımıza yazıklar olsun. Ablamızın mekanı cennet olsun, yüce Rabbim ailesine sabırlar versin.
    Cevapla
  • Mahmut Akar 1 ay önce Şikayet Et
    Beyni örten hamr ( içki ve uyuşturucular) kötülüklerin anasıdır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son ses PKK propaganda şarkısı açarak yolda ilerleyen kadına tepki
Erdoğan 6 maddede dünyaya çağrı yaptı! 30 milyar dolarlık teşvik