Kocaeli'de otomobilin çarptığı bisikletli çocuk öldü

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde otomobilin çarptığı 13 yaşındaki bisikletli çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

GİRİŞ 10.09.2024 16:48 GÜNCELLEME 10.09.2024 17:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde Sarımeşe Mahallesi Sezenler Caddesi'nde A.Ç'nin kullandığı 41 AU 325 plakalı otomobil, bisikletiyle yolda ilerleyen Kaan A'ya (13) çarptı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ağır yaralanan çocuk, sağlık personelinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Başiskele'deki özel bir hastaneye kaldırıldı. Kaan A, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Sürücü ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Öte yandan kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

 

KAYNAK: AA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • ümit 9 ay önce Şikayet Et
    çocuklarınıza yolun ortasında artist artist kullanılmayacagını öğretınız
    Cevapla
  • ... 9 ay önce Şikayet Et
    Hadi be sen de
    Cevapla
  • yok 9 ay önce Şikayet Et
    gazla freni karıştıracak kadar akıl fukarası olanların elinden ehliyet alınsa yetecek. çocuk o çocuk sınıf arkadaşları orada, 2 adımlık yerde sürüyor çocuğun geriye gittiği görüntüsü var. gelen arabanın hızı frene bassa çocuğu hafif yaralayacakken yaptığınız yoruma bakın. ehliyetiniz varsa alınmalı ne yapacağınız belli olmaz!!!
    Cevapla
  • muratt1 9 ay önce Şikayet Et
    bisiklet arabaya çarpmış, Allah rahmet eylesin ecel geldinmi başa.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hava değişiyor! MGM'den son dakika uyarısı...Hafta sonuna dikkat
Ukrayna'dan, Rusya'ya S-400 darbesi! Dronelarla imha ettiler