Türkiye'den New York Belediye Başkanı ve Türkevi açıklaması! İddialara yanıt

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, New York Belediye Başkanı Eric Adams hakkındaki iddiaların Türkevi ve Türk yetkililerle ilişkilendirilme çabalarına tepki gösterdi.

Türkiye'den New York Belediye Başkanı ve Türkevi açıklaması! İddialara yanıt
Türkiye'den New York Belediye Başkanı ve Türkevi açıklaması! İddialara yanıt
GİRİŞ 27.09.2024 21:51 GÜNCELLEME 27.09.2024 21:51
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, New York Belediye Başkanı Eric Adams hakkındaki iddiaların Türkevi ve Türk yetkililerle ilişkilendirilme çabalarına ilişkin açıklama yaptı.

Keçeli, New York Belediye Başkanı Eric Adams hakkında ABD'de hazırlanan savcılık iddianamesinde, Türkevi'nin hizmete girme süreci ve Türk diplomatik misyonuyla ilgili de birtakım ithamlarda bulunulmasına ilişkin gelişmelere yazılı yanıt verdi.

'SÖZ KONUSU OLAMAZ'

Sözcü Keçeli, "Yurt dışındaki temsilciliklerimiz görevlerini Viyana Sözleşmelerine ve uluslararası diplomatik teamüllere uygun olarak ifa etmektedirler. Herhangi bir ülkenin içişlerine karışmamız söz konusu olamaz." ifadelerini kullandı.

New York'ta devam eden hukuki süreci yakından takip ettiklerini vurgulayan Keçeli, Viyana Sözleşmelerinden kaynaklanan hakları saklı tuttuklarını belirtti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci  .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 58
  • Kul insan 8 ay önce Şikayet Et
    Amerika bizim düşmanımız olduğu halde ne işimiz var Amerika'da. Amerika'ya gitmekle daha derin tuzağa çekiliyoruz bunu görün artık. Yahudiler her yeri işgal etmiş para ticaret tehdit evlilikler ile. Acilen Türkiye 'de Amerika İsrail İngiltere varlığı yok edilmelidir, beraberler.
    Cevapla
  • Ömer 8 ay önce Şikayet Et
    Ah işte bi anlayabilseniz ne işimiz olduğunu, siyayet farklı bir olaydır ağızdan çıktığı gibi olmayan kavramdır.
    Cevapla
  • hasan 8 ay önce Şikayet Et
    Haydut devlet parasını verdiğimiz UÇAKLARIMIZA çöktüğü gibi TÜRK EVİNE de çökecek yada bu olayı ülkemize karşı kullanacaktır. Haydut devlet ASLA mühtefikimiz degil ama hala anlamıyoruz inadına yatırım yapılıyor yada kritik ürünleri oradan alıyoruz gerçekten şunu net anladım biz gerçekten korkak bir devletiz bir ileri iki geri yaparak bu nereye kadar gidecek gerçek bir duruşumuz olsun.
    Cevapla
  • Oruç oruç 8 ay önce Şikayet Et
    Aşağılık fetönün iftirası yine .
    Cevapla
  • nejat 8 ay önce Şikayet Et
    birazda karışın arkadaş. onlar bizim kanımıza kadar karışıyo.
    Cevapla
  • Osman 8 ay önce Şikayet Et
    Saklı tutma dava acın yoksa ilerisi gelir söylemedi demeyinnn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Rusya'dan intikam harekatı! En büyük saldırılardan biri
Politico: Kremlin'in gizli Ukrayna planı ortaya çıktı