Kapalı toplantıda kriz! Özel kendini kaybetti “Terbiyesiz adam”

CHP'nin Kapalı Grup Toplantısı'nda Özgür Özel'le Elazığ Milletvekili Gürsel Erol arasında tartışma yaşandığı, Özel'in Erol'a “Terbiyesiz adam” dediği öğrenildi.

Kapalı toplantıda kriz! Özel kendini kaybetti “Terbiyesiz adam”
Kapalı toplantıda kriz! Özel kendini kaybetti “Terbiyesiz adam”
GİRİŞ 27.12.2024 13:18 GÜNCELLEME 27.12.2024 13:18
Bu Habere 287 Yorum Yapılmış

Önceki gün gerçekleştirilen CHP Kapalı Grup Toplantısı’nda CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in milletvekilleriyle tartışma yaşadığı öğrenildi. Özgür Özel’in CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’a, “Terbiyesiz adam” diye bağırdığı öne sürüldü.  

CHP’Lİ VEKİLDEN ÖZEL’E UYARI

CHP Kapalı Grup Toplantısı’nda CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol konuşurken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel bilgisayarıyla ilgilenince ortalık gerildi. Bunun üzerine Milletvekili Gürsel Erol’un Özgür Özel’e seslenerek, “Sayın Genel Başkan bizi dinliyor musunuz?” dediği öğrenildi.

ÖZEL KENDİNİ KAYBETTİ

Bu söz üzerine salonda derin bir sessizlik oluştu. Sessizliği kısa süre sonra Özel’in bağırma sesleri bozdu. Özel, Milletvekili Gürsel Erol’a, “Sen bir genel başkanla böyle konuşamazsın. Karşında genel başkan var. Terbiyesiz adam” diyerek bağırdı. Erol ise bunun üzerine “Beni yanlış anladınız, bilgisayar ile uğraşınca sormak istedim” diye karşılık verdi. Özel, sakinleşmek yerine iyice gerildi. Özel, Erol’a tepki göstermeye devam ederek, “Benimle böyle konuşamazsın” şeklinde bağırmaya devam etti.

Gerilimin büyüdüğünü gören Erol sakinleştirmek için “Haklısınız özür dilerim” diyerek tartışmayı bitirdi. Toplantıdaki vekiller yaşananları şaşkınlık ile izlerken, bazı vekiller birbirlerine bakarak “Genel Başkanımız neden bu kadar gergin” diye sordu.

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 287
  • Ertuğrul 4 ay önce Şikayet Et
    CHP'li olunca kibir tavan yapıyor. Allah'tan korkmazlar ama milletten korktuklarından kendilerini ilah ilan edemezler. Allah bunlardan vatanımı muhafaza etsin
    Cevapla
  • Vahit 4 ay önce Şikayet Et
    Yiyin birbiriniz
    Cevapla
  • Abdulbaki Yeşil 4 ay önce Şikayet Et
    Bunlardan bi nane olmaz ama millet bir türlü anlamak istemiyor 30 yıldır Izmir in hali ortada 6 yılda Istanbul Ankarada gitti. Asgari ucrermis sen önce belediyelerindeki calisanlarin haklarını öde, asgari 22 bin sen 32 verdin de elini tutamı oldu maça yiyorsa %80 belediyeler sizde hadi verin 35 bin asgari ücret örnek olsun. Istanbul Izmir Ankara Bursa hepsi geliri en yüksek iller.
    Cevapla
  • Fahri 4 ay önce Şikayet Et
    CHP'de kavga bitmez çünkü geçmişten beri var ve hep varolacak
    Cevapla
  • Mehmet Çelikay 4 ay önce Şikayet Et
    Sizden bu millete bir hayır gelmez zaten...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sürpriz düzenleme ortaya çıktı! Kredi borçları silinecek!
ABD'ye son dakika savaş tehdidi! Kim Jong-un resmen ilan etti