Aile hekimleri iş bıraktı!
Aile hekimliğinde çalışan bazı aile hekimleri, ebe ve hemşireler 6-10 Ocak 2025 tarihlerinde 5 gün iş bırakıyor.
Aile Hekimliği Sözleşme ve Ödeme Yönetmeliği ve Sağlık Bakanlığın'ın devam eden uygulamalarına karşı aile hekimliğinde çalışan bazı aile hekimleri, ebe ve hemşireler 6-10 Ocak 2025 tarihlerinde yeniden 5 gün iş bırakma eylemi gerçekleştiriyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Birlik ve Dayanışma Sendikası Genel Başkanı Dr. Derya Mengücük, “Kasım ayından beri devam eden eylemlerimize rağmen Sağlık Bakanlığı'nın, aldırmaz ve sağlık alanında hiç sorun yokmuş gibi açıklamaları, gerçekçi ve çözüm odaklı bir anlayıştan uzak olduklarını gösteriyor” dedi.
Mengücük, "Taleplerimizde kararlıyız. Halkımız nitelikli ve insanca bir sağlık hizmetini hak ediyor. Biz sağlık çalışanları da teşvik ve performansa dayalı değil emekliliğe yansıyan, enflasyonla erimeyen, vergi dilimleri ile giderek azalmayan adil ücretleri hak ediyoruz” ifadelerini kullandı.
-
Vatandaş 5 ay önce Şikayet EtVatandaşı mağdur edenlerin işlerene süresiz son verin bunlar sağlık ocaklarını çiftliğe çevirmişler birde yerinde durmuyorlar ikide bir grev tam rezaletBeğen
-
vatandaş 5 ay önce Şikayet EtKovun gitsin bunları vatandaşın sağlığı ile oynuyorlar..Beğen
-
Tekniker 5 ay önce Şikayet EtBiz Teknik Hizmetler Çalışanları da teşvik ve performansa dayalı değil emekliliğe yansıyan, enflasyonla erimeyen, vergi dilimleri ile giderek azalmayan adil ücretleri hak ediyoruz”Beğen
-
rivrivriv 5 ay önce Şikayet EtHepsinin işine son verin. Dr da çok hemşirede. ZibidilerBeğen
-
misafir 5 ay önce Şikayet Etbunların yaptığı terbiyesizlik. haddini bilmezlik. profesörlerden fazla para alıyorlar. Daha ne istiyorsunuz. Gözünüz doysun. Hepsine yok verin. Gidip pazarda limon satsınlar.Beğen