İşte facianın yaşandığı otelin sahibi...Vukuatlı çıktı
Grand Kartal Otel'de çıkan yangın sonrası 76 vatandaş hayatını kaybetti. Grand Kartal Otel'in mafyatik sahibi Halit Ergül'ün daha önce de bir oteli bastığı bununla ilgili de pişkin bir savunma yaptığı ortaya çıktı.
Kış tatili yapmak için aileleriyle, çocuklarıyla birlikte Kartalkaya'ya gelen insanlara mezar olan Grand Kartal Otel'in sahibi Halit Ergül daha önce de mafyatik söylemleriyle gündem olduğu ortaya çıktı.
2020'DE NE OLMUŞTU? PERSONEL KAVGASI SONRASI...
2020'de iki otelin ortak kullandığı personel yatakhanesinde çalışanlar arasında kavga çıkıyor. Jandarma, Kartalkaya'ya geliyor. Biber gazı kullanarak tarafları ayırıyor. Sonunda da taraflar birbirinden davacı oluyor.
HALİT ERGÜL DAHA ÖNCE DE OTEL BASMIŞ
Kış tatili yapmak için aileleriyle Kartalkaya'ya gelen insanlara mezar olan Grand Kartal Otel'in sahibi Halit Ergül daha önce de otel bastığı iddia edildi.
2020'de iki otelin ortak kullandığı personel yatakhanesinde çalışanlar arasında kavga çıkıyor.
Burada onlarca insana mezar olan Grand Kartal Otel'in sahibi Halit Ergül sıcağı sıcağına şu ifadeleri kullanıyor:
"EVET OTEL BASTIM"
"Kendimize olan yeri tekrar geri aldık. Otel basmak diyorlar, kendime ait yeri almak otel basmaksa evet otel bastım. Yargının dediği olacak."
OTELİN ADI PERSONEL YATAKHANESİ KAVGASINDA GEÇMİŞ
Can pazarına dönen otelde yangının nasıl çıktığı merak edilirken, insanlara mezar olan Grand Kartal Otel'in adının 2020 yılında yaşanan bir personel yatakhanesi kavgasına ilişkin haberde geçtiği ortaya çıktı.
O haberde şu ifadeler yer alıyor:
2 GRUP ARASINDA TARTIŞMA ÇIKMIŞ
*"Bolu'nun kayak merkezi Kartalkaya’da 2 otelin ortak olarak kullandığı 3 katlı personel yatakhanesi iddiaya göre bir otel tarafından dolduruldu. Sezon hazırlıklarını tamamlayan diğer otel de personelini yerleştirmek için yatakhanede yer bulamayınca otel sahibi ve elemanları kendi yerlerini boşaltmak için yatakhaneye gitti. Yatakhanede 2 grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle olay yerine jandarma ekipleri geldi. İki grubu biber gazı sıkarak ayıran ekipler olay yerinde bulunan kişilerin ifadesini almak üzere jandarma komutanlığına götürdü. Şüpheliler ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken, 2 otelin ortak kullandığı yatakhane jandarma tarafından mühürlendi."
-
Guaidoglu 2 hafta önce Şikayet EtEko da karakol basmisti bak şimdi başkan ne yazar.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Misafir 2 hafta önce Şikayet EtTek suçlu chp çünkü beşiktaşta 89 varandaş can verirken chp suçlu diye ki msenin sesi çıkmadı, neden çünkü belediye chp, zihniyetin haşnliğini görüyor musunuz?Beğen Toplam 3 beğeni
-
Misafir 2 hafta önce Şikayet EtHırsızın hiç mi suçu yokBeğen Toplam 2 beğeni
-
Mağdur_halk 2 hafta önce Şikayet EtDenetlemesi gereken Bolu belediyesi suçlu. Peki kim denetliyor burayı belediye başkanının dayıoğlu. Bu işler birilerine peşkeş çekilir ise olacağı da budur. chhpkk her zamanki gibi iş yapmak yerine yiyip içip yatmakla meşgulken birileri hayatlarını kaybediyor. Sorumlular cezasını çeksin..Beğen Toplam 3 beğeni
-
Doğrucu 2 hafta önce Şikayet EtBuraya ruhsat veren belediye ne gibi kontroller yaptı herşey mevzuata uygun muydu göçmen düşmanı Tanju BeyyyyyyBeğen Toplam 3 beğeni