Polis, 25 milyon lira için düğmeye bastı: 10 tutuklama

MASAK raporuna yansıyan 25 milyon liralık para hareketliliğinde Diyarbakır merkezli 6 ilde yapılan operasyonda 10 kişi tutuklandı.

Polis, 25 milyon lira için düğmeye bastı: 10 tutuklama
Polis, 25 milyon lira için düğmeye bastı: 10 tutuklama
GİRİŞ 09.02.2025 09:09 GÜNCELLEME 09.02.2025 09:09

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucunda yasa dışı bahis sitesiyle bağlantılı para nakline aracılık eden ve alınan, MASAK raporunda yaklaşık 25 milyon işlem hacmi olduğu anlaşılan şüphelilere yönelik Diyarbakır merkezli Van, Bingöl, İzmir, Adana ve Erzurum’da eş zamanlı operasyonlar yapılarak 18 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerden 10’u tutuklandı. 5 savcılık talimatıyla, 3’ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KAYNAK: İHA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türk gemisine İHA isabet etti
Trump "orayı istiyorum" demişti! Başbakan istifa etti