Adana'da taksici 3 bin TL için arkadaşını infaz etti!

Adana’da 3 yerinden vurularak infaz edilen 30 yaşındaki şahsın katili taksici arkadaşı çıktı. Cinayeti şüphelinin 3 bin TL alacağını alamadığı için işlediği ortaya çıktı.

GİRİŞ 06.03.2025 10:00 GÜNCELLEME 06.03.2025 10:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Adana’da gerçekleşen olay, önceki gün merkez Yüreğir ilçesi Anadolu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sokakta bir kişi, yerde hareketsiz yatan bir şahsı görüp polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yerde yatan kişinin kasığından, karnından ve kolundan tabanca ile vurulduğunu tespit etti. Yaralının Alpay Bozkurt (30) olduğu belirlenirken kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

"KATİL TAKSİCİ ARKADAŞI ÇIKTI"

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinayetin aydınlatılması için çalışma yaptı. Ekiplerin yaptığı kamera kayıtlarını inceleme de cinayeti şüphelisinin taksi şoförü H.S. (28) olduğunu belirledi.

Bunun üzerine polis şüphelinin yaşadığı aynı ilçede bulunan 19 Mayıs Mahallesindeki adresine operasyon yaptı. Şüpheli operasyona yakalanarak gözaltına alındı. Emniyette ifadesi alınan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Şüphelinin, arkadaşı Bozkurt'u 3 bin TL alacağını vermediği için infaz ettiği öğrenildi.

KAYNAK: İHA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • ALİ 4 ay önce Şikayet Et
    devlet bunu bugün öldürmeli
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Kısas ta hayat vardır buyuran Allah ın kanunlarını uygulanmaz ise daha çok 3 bin tl için adam öldürr. ve kadını malı olarak gören ve ya benimsin ya toprağın diyerek öldüren tipler çıkacaktır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trump ve Netanyahu'dan son dakika Gazze açıklaması! Skandal planı itiraf etti
Türkiye 12 şehidine ağlıyor! Naaşları memleketlerine uğurlandı...