Bakan Yerlikaya'dan son dakika provokasyon duyurusu! Gözaltı sayısı açıklandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınması sonrası başlayan provokasyon amaçlı gösterilerde 97 şüphelinin gözaltına alındığını söyledi. Bakan Yerlikaya, "Polislerimiz vandallığa geçit vermeyecek" dedi.

GİRİŞ 22.03.2025 00:39 GÜNCELLEME 22.03.2025 00:39
Bu Habere 103 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, İstanbul Büyükşehir Belediyesine yönelik yürütülen terör ve yolsuzluk soruşturmaları kapsamında CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu gözaltına alınması sonrası başlayan provokasyonlara ilişkin açıklama yaptı.

97 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Türk milletinin huzurunu ve güvenliğini bozmaya çalışanlara geçit verilmeyeceğini söyleyen Bakan Yerlikaya, 97 şüphelinin gözaltına alındığını belirtti.

Resmi X hesabından paylaşım yapan Bakan Yerlikaya şu ifadeleri kullandı:

Polislerimiz; sabır ve sağduyuyla Aziz Milletimizin huzur ve güvenini tehdit edenlere, provokasyonlara, vandallığa geçit vermedi, vermeyecek.

'SOKAKLARI YAPTIKLARI ÇAĞRILARLA TERÖRİZE ETMEYE ÇALIŞANLAR EMELLERİNE ASLA ULAŞAMAYACAK'

Sokakları, yaptıkları çağrılarla terörize etmeye çalışanlar emellerine asla ulaşamayacak.

Bu geceki gösterilerde;  2911 Sayılı Kanuna Muhalefet, Kamu Malına Zarar Verme ve Görevi Yaptırmamak İçin Direnme Suçlarından 97 şüpheli gözaltına alındı.

Huzur ve güvenliğimizin teminatı olan polislerimiz gece gündüz demeden görevlerinin başındalar.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 103
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Kendini lider yerine koyan hiçbirisi sokağa kimseyi çağıramaz onun cezası mutlaka kesilmeli
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Sokağa çıkın diye milleti sokağa çağıranların da ifadesi alınsın. Bu bir suçtur cezası mutlaka olmalı.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Tüyü bitmemiş yetim hakkı yiyenlerden hesap mutlaka sorulmalı makamı mevkisi siyasi duruşu kimliği kim olursa olsun hak ettiği cezayı almalı
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Devletimizin ve polisimizin yanındayız Bu millet size bu devleti teslim eder mi?. Suçlu cezasını çekmeli
    Cevapla
  • Cemil ZZ 1 ay önce Şikayet Et
    Gözaltına alınanlar Fişlensin ,ömür boyu devlet kurumlarına alınmayacaklar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Avrupa karanlığa gömüldü! Türkiye için uyarı mı fırsat mı?
İşte Ayşe Barım iddianamesinde yer alan ünlü isimler