Sakarya'da izinsiz gösteriye polis müdahalesi; 15 gözaltı

Sakarya Üniversitesi önünde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanıp görevden uzaklaştırılmasını protesto etmek isteyen gruba polis müdahale etti, 15 kişi gözaltına alındı.

Sakarya'da izinsiz gösteriye polis müdahalesi; 15 gözaltı
Sakarya'da izinsiz gösteriye polis müdahalesi; 15 gözaltı
GİRİŞ 25.03.2025 17:44 GÜNCELLEME 25.03.2025 17:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasını protesto etmek için Sakarya Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu öncülüğünde, SAÜ Esentepe Kampüsü girişinde öğrenciler bir araya geldi. Kampüse girmek isteyen öğrencilere üniversite yönetimi izin vermedi.

Bölgede önlem alan polis ekipleri, gruba engel oldu. Gerginlik artınca Sakarya Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu üyeleri, 'Alanda provokatörler var. Dağılıyoruz' uyarısı sonrası alandan ayrıldı. Diğer göstericiler ile polis arasında gerginlik devam edince müdahale edildi. Polis ekipleri, TOMA ile SAÜ Esentepe Kampüsü girişindeki kalabalığa müdahale edip, grubu dağıttı, 15 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltındaki kişiler arasında öğrenci olmayanların da bulunduğu bildirildi. 

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 2
  • Ceryancı 1 ay önce Şikayet Et
    Size ne oluyor bizim başkanımız silivriye tatile gitti..Tatil ona yakışıyor, zor ama ağaçlar yaprak açınca o yaprakların alkışları arasında geri döner belki..!!
    Cevapla
  • Namyelüs 1 ay önce Şikayet Et
    ABD oğlanları görev başında,12 Eylül öncesi gibi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'deki yangında askerler ateşler içinde kaldı
Zeynep Ongun'dan çelişkili ifadeler: Reklam firmalarına milyonluk takı satışı yapıldı