TÜGŞAV, Ezhel'in bağışını kabul etmedi

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı (TÜGŞAV), terör örgütü lehine yaptığı destek açıklamaları ile gündeme gelen ve yurt dışına giderek Almanya'da yaşamaya başlayan "Ezhel" mahlaslı Sercan İpekçioğlu adlı rapçinin bağışını kabul etmedi.

GİRİŞ 14.04.2025 07:12 GÜNCELLEME 14.04.2025 13:16
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

"Ezhel" mahlası ile bilinen Sercan İpekçioğlu adlı rapçi, kazandığı bir tazminatı TÜGŞAV'a bağışladığını sosyal medya hesabından paylaştı.

Bunun üzerine TÜGŞAV, bölücü terör örgütüne destek açıklamalarıyla gündeme gelen kimseden bağış kabul etmeyeceklerini belirterek açıklama yaptı.

TÜGŞAV'dan yapılan açıklamada, "Ezhel ismiyle bilinen bir sanatçı kazandığı bir hakaret davasından aldığı tazminatı vakfımıza bağışlamıştır. Bölücü terör örgütüne destek açıklamalarıyla gündeme gelen ve Türkiye Cumhuriyeti devletine girişi yasak olan hiç kimseden bağış ve yardım kabul etmiyoruz. Yarın sabah vakfımız hesabına aktarılan bağış miktarı kişinin hesabına iade edilecektir. Ola ki bir gün hakkındaki iddialardan aklanır ve Türkiye Cumhuriyeti devletine giriş yapabilirse, bağışını bizzat yapması için kendisini vakfımıza bekleriz." ifadelerine yer verildi.

Ayrıca paylaşımda Ezhel'in daha önce terör örgütüne yakınlığı ile gündeme gelen paylaşımlarına yer verildi.

KAYNAK: İHA
Erkan Talu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 22
  • Ertuğrul 3 hafta önce Şikayet Et
    Şimdi bir şey diyeceğim malum adaletimiz hakaretten bizi mahkum eder ama bunun gibi mahluklar devketime halkıma milli ve dini değerlerine kufurlerine hem kör hem sağır.
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Bunlarin hepsi Sokak çocukları problemli aile
    Cevapla
  • Erkan 3 hafta önce Şikayet Et
    Ulan it senin gibi yığınla var ülkemi terk edip cehenneme giden haaa senin gibi kurtlerin içinde kafası yanmış yığın var ama biz TÜRKİYE CUMHURİYETİ nin evladıyız edemeyeceğimiz kafa kiramayacagimiz el olmaz iyi insanlar hangi zihniyetten olursa olsun bizim dostumuzdur.
    Cevapla
  • HAKAN'IN FİKRİ 3 hafta önce Şikayet Et
    atın hapse adam olsun on sene yeter bu ahmaklara
    Cevapla
  • konuk 3 hafta önce Şikayet Et
    kabul etmemekle iyi yapmışlar,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kış geri dönüyor! 10 derece birden düşecek! 23 il için son dakika uyarısı
Şampiyonluk nöbeti! Fenerbahçe'den kritik zafer