Korkunç ölüm kamerada! İstinat duvarından site bahçesine düştü

Ordu'da, kontrolden çıkarak yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki istinat duvarından sitenin bahçesine düşen otomobilin sürücüsü Ahmet Yıldızlı (44), yaşamını yitirdi. Kaza, sitenin güvenlik kamerasına yansıdı.

GİRİŞ 02.05.2025 21:40 GÜNCELLEME 03.05.2025 00:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 17.00 sıralarında Fatsa ilçesi Evkaf Mahallesi’nde meydana geldi. Ahmet Yıldızlı yönetimindeki 35 AH 3665 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki istinat duvarından sitenin bahçesine düştü. Çevredekiler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbarla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ters dönen otomobilin sürücüsü Ahmet Yıldızlı, kaldırıldığı Fatsa Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Öte yandan kaza anı sitenin güvenlik kamerasına yansıdı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • KAmil 2 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin. Ailesine de sabır versin
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Aşırı hız felakete davet çıkarır her zaman.
    Cevapla
  • Ziyaretçi 2 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yaylada korkunç olay: Memleketine izne gelen genç polis kaldığı çadırda can verdi
Başakşehir'de yokuş aşağı kayan vinç 23 araca çarptı! Ortalık savaş alanına döndü