Son Dakika: İstanbul'da hissedilen bir deprem oldu

Son dakika haberi: AFAD, Tekirdağ Marmara Ereğlisi açıklarında 3,7 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini açıkladı.

GİRİŞ 03.05.2025 11:39 GÜNCELLEME 03.05.2025 13:00
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Marmara Denizi olan 3,7 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

İstanbul'da da hissedilen depremin yerin 18 kilometre derinliğinde meydana geldiği ve Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesine 24,87 kilometre uzaklıkta olduğu belirlendi.

 

KAYNAK: AA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 44
  • halis 1 ay önce Şikayet Et
    selam bence binaları Japon mutahitlere mimarlara kentsel dönüşüm yaptirsinlar bizim kiler caliyo
    Cevapla
  • Beton Ekrem @ 1 ay önce Şikayet Et
    Ortalık karışıcak beyler vaziyet alın çadır karavan bozulmayacak gıda su enerji için powerbank
    Cevapla
  • Demedi demeyin 1 ay önce Şikayet Et
    Geliyor gelmekte olan
    Cevapla
  • Tttt 1 ay önce Şikayet Et
    Asya avrupa kıtaları birleşiyor gibi
    Cevapla
  • vildan 1 ay önce Şikayet Et
    3.7 değildi asla, kilerim bile sallandı ve alttan vurdu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail ablukası altındaki Gazze'de 3 aylık bebek Curi de açlıktan öldü
Trump'tan flaş açıklamalar: İran artık geri dönemez! Doğumla vatandaşlıkta son durum...