İçişleri Bakanlığı: Tunceli Valisi merkeze alındı

İçişleri Bakanlığı: Tunceli Valisi Sayın Bülent Tekbıyıkoğlu, İçişleri Bakanlığı emrine alınmıştır. Tunceli Valiliğine, Vali Yardımcısı Sayın Ertuğrul Aslan vekaleten görevlendirilmiştir.

GİRİŞ 21.05.2025 12:04 GÜNCELLEME 21.05.2025 13:09
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu merkeze çekildi.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Tunceli Valisi Sayın Bülent Tekbıyıkoğlu, İçişleri Bakanlığı emrine alınmıştır. Tunceli Valiliği'ne, Vali Yardımcısı Sayın Ertuğrul Aslan vekâleten görevlendirilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Özgür Bayrak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Bayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 26
  • dmr 9 saat önce Şikayet Et
    sn.valimi dik ve onurlu durduğu için tebrik ederim.
    Cevapla
  • Cengizhan 9 saat önce Şikayet Et
    Sn valimizin Allah yar ve yardımcısı olsun, ellerinden öperim sn valim,belkide İstanbula vali olur
    Cevapla
  • Vatandaş 10 saat önce Şikayet Et
    Vali yada Bürokrat görev ve yetkileri Kanunlarla belirlenen kişilerdir. Siyaset yapmak isteyen varsa istifa edip siyasi partilere katılarak istediğini konuşur. Ne olduğunu bilmeden ben dahil yorum yapıyoruz, bazıları nifak çıkarmayı görev edinmiş her oku bilip ahkam kesiyor.
    Cevapla
  • Samimi gelmedi 11 saat önce Şikayet Et
    Olay şöyle oluyor: 17 Mayıs'ta Hdp bir tören düzenlemek istiyor. Vali de bakanlığa soruyor. Bakanlık, inisiyatif sen de diyor. Sonuçta yapılan tören, terör propagandasına dönüşüyor ve olaylara müdahale ettirmiyor. Kendisine sorulunca da , Ben izin vermeyecektim, merkezden aradılar falan diyor. Madem o kadar hassassın, iddia ettiğin gibi sana o telefon geldiği anda isrifa edecektin.
    Cevapla
  • sen samimi değilsin 9 saat önce Şikayet Et
    anlattığın şeyin tam tersi oluyor.
    Cevapla
  • Abbas 11 saat önce Şikayet Et
    Meydanı boş bulan fetöcü hainler ve beka meselesi olan chp liler mal bulmuş mağribi gibi yorumlara sarılmışlar.Bu kapıdan size ekmek çıkmaz hadi kendi çöplüğünüze
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Altın ve petrol fiyatları yükselişe geçti
3 bin nüfuslu, sadece beyazların yaşadığı devlet! Hükümetin bile girişine izin vermiyorlar