Öğrenci servisi takla attı: Yaralılar var!

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde öğrenci servisinin kontrolden çıkarak takla atması sonucu 13 kişi yaralandı.

GİRİŞ 23.05.2025 10:54 GÜNCELLEME 23.05.2025 11:03

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde gerçekleşen kaza, sabah saatlerinde Altınsu köyü Kaymakamlık Çeşmesi mevkiinde meydana geldi.

Korgan köyü Çevre Kampı ve Durak mezrasından ilçe merkezine öğrenci taşıyan Sertip Dündar yönetimindeki 30 D 2044 plakalı minibüs, freninin boşalması sonucu kontrolden çıkarak yamaca çarpıp ters döndü. Kazada araçta bulunan 13 öğrenci yaralandı. Yaralı öğrenciler, olay yerine çağrılan ambulanslarla Şemdinli Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencilerin hayati tehlikelerinin bulunmadığını, sağlık kontrolleri ve tedavilerinin devam ettiğini duyurdu.

KAYNAK: AA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe Avrupa'nın zirvesinde! Yunan devini eleyerek finale yükseldi
Güney Afrika'dan son dakika ABD açıklaması! Trump'ın izlettiği görüntüler yalan çıktı