Ev sahibi vahşeti! Kiracasını baltayla katledip cesedini kömürlükte sakladı

Balıkesir'in Karesi ilçesinde Gülseren Kurtman, evinin kömürlüğünde ölü bulundu. Talihsiz kadının ev sahibi ile eşi tutuklandı.

Ev sahibi vahşeti! Kiracasını baltayla katledip cesedini kömürlükte sakladı
Ev sahibi vahşeti! Kiracasını baltayla katledip cesedini kömürlükte sakladı
GİRİŞ 26.05.2025 23:58 GÜNCELLEME 26.05.2025 23:58
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Balıkesir'in Karesi ilçesinde Gülseren Kurtman (59), evinin kömürlüğünde ölü bulundu. Şüpheli olarak gözaltına alınan mülk sahibi İrfan Çakar (70) polisteki sorgusunda, gürültü yaptığı için evden çıkmasını istediği kiracısını başına balta ve sopayla vurarak öldürdüğünü, ardından da eşi Cemile Çakar (69) ile cesedini kömürlüğe taşıdıklarını itiraf etti. Çakar çifti, sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, geçen 20 Mayıs sabahı Gülseren Kurtman'ın 1. Sakarya Mahallesi Gözde Sokak'taki evinin kömürlüğünde hareketsiz şekilde bulunduğu ihbarı üzerine adrese gitti. Eve sağlık ekipleri de sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, yalnız yaşadığı öğrenilen 1 çocuk annesi Kurtman'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Başına aldığı sert darbelerle hayatını kaybettiği belirlenen Kurtman'ın ölümünde cinayet şüphesi bulunması üzerine soruşturma başlatıldı.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Şüpheli olarak Kurtman'ın ev sahibi İrfan Çakar'ı olaydan bir gün sonra gözaltına aldı. İrfan Çakar, polisteki ilk ifadesinde suçunu itiraf etti. Kurtman ile aralarında kiracı- ev sahibi anlaşmazlığı bulunduğunu belirten Çakar, "Gürültü yaptığı ve kapıyı sert kapattığı gerekçesiyle evden çıkmasını istedim. Olay sabahı da Kurtman'ı evine girerken baltanın küt kısmı ve sopa ile başına vurarak öldürdüm. Ardından eşim Cemile Çakar ile birlikte olay yerindeki kan izlerini temizleyip, cesedi evin kömürlüğüne sürükledik" dedi. Çakar’ın ifadesi üzerine polis, eşi Cemile Çakır'ı da gözaltına aldı. Olayda kullanılan suç aleti balta ve sopaya da incelenmek üzere el konuldu. Polisteki işlemlerinin ardından aynı gün adliyeye sevk edilen şüpheli çift, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Öte yandan, Gülseren Kurtman'ın olayın ardından yakınlarına teslim edilen cenazesi Balıkesir'de toprağa verildi.

KAYNAK: DHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci  .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 26
  • Vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    70 yaşında insanlar bir ayakları mezarda gürültüden dolayı adam öldürmek ne demek estağfurullah asın bunlar milletin önünde
    Cevapla
  • dadş 1 hafta önce Şikayet Et
    delirmiş bunlar. iman olmadı mı her şey yaparlar.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    her kavimin bi hastalığı vardır,benim ümmetimin hastalığı ise aşırı mal hırsı der peygamberimiz sav,20 yıllik komşumun evine oğlumu kiracı yaptım bin lira bile kira artışında esnemedi,6 dairem var geçinemiyorum dedi üstelik.nokta.
    Cevapla
  • Ev Sahibi 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir akıl tutulması. Zaten gelmişsin kaç yaşına kiracına yardımcı olsan sevap alırsın işine yarar. Öldürdün hem bu dünyada hemde ahirette uğraş dur. Dünya malı insanın gözünü kör ediyor TAPMAYIN...
    Cevapla
  • misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    anlaşıldı bu yaşlılar cocuklaşmış ne yaptıklarının farkında değil.sonuc cinayet kac yıl yatacaksınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kurban Bayramı'nın ilk gününde hava nasıl olacak? Meteoroloji il il açıkladı
NATO ülkelerine "bunu yapmazsak Rusça öğrenmemiz gerekecek" deyip tarihi kararı duyurdu