İş insanını takip edip 4 milyon lirayı gasbettiler

Bağcılar'da bankadan para çeken iş insanı Fırat Kızılgedik ve çalışanı, maskeli şüpheliler tarafında gasbedildi. Şüpheliler içerisinde 4 milyon TL olan çantayı çalarak kaçtı.

İş insanını takip edip 4 milyon lirayı gasbettiler
İş insanını takip edip 4 milyon lirayı gasbettiler
GİRİŞ 27.05.2025 20:02 GÜNCELLEME 27.05.2025 20:22
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İstanbul Bağcılar'da iş insanı Fırat Kızılgedik, maskeli 4 şüpheli tarafından gasbedildi.

Olay, saat 14.30 sıralarında Mahmutbey Mahallesi'ndeki İstanbul Toptancılar Çarşısı'nda (İSTOÇ) meydana geldi.

ATEŞ AÇTILAR

Bankadan 6 milyon lira çeken iş insanı Fırat Kızılgedik ve bir çalışanı, parayı yatırmak için başka bankaya gitti. Bu sırada içerisinde 4 kişinin olduğu otomobilden inen maskeli 2 şüpheli, 2 el ateş açarak Kızılgedik'in içerisinde 4 milyon lira olan çantasını gasbetti.

Şüpheliler olay yerine geldikleri otomobille kaçarken çevredekiler polis ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine gelerek incelemelerde bulunan polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.


ÜÇ ŞÜPHELİ YAKALANDI

Güvenlik kamerası görüntülerinden kimlik tespiti yapılan şüphelilerden Cemal K. (20), Mehmet Ali S. (18) ve Ferhat B. (21) yakalanırken kaçan diğer şüphelinin yakalanası için çalışmalar devam ediyor.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci  .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Misafir 4 saat önce Şikayet Et
    Adalet ce ceza yerine, bunları sokaklara salanlar da suçludur.
    Cevapla
  • Siliyman 5 saat önce Şikayet Et
    Herseyi kabul edilir.Peki bu Çocuklar bu duruma nasil geldi daha Gençler.
    Cevapla
  • FATİH HAKSEVER 6 saat önce Şikayet Et
    İDAM istiyoruz başkanım...
    Cevapla
  • çağrıbey 7 saat önce Şikayet Et
    yaşlara bakın çok enteresan bunların arkasında ki babaları bulmak lazım
    Cevapla
  • Mehmet 7 saat önce Şikayet Et
    Neden EFT tapmazlar anlamadım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Netanyahu'dan akıllara zarar açıklama! Gazze'deki kıtlıkla böyle dalga geçti
İranlı ünlü din adamı haddini aştı! Suudi Arabistan'da gözaltına alındı! İran'dan açıklama