'CHP’nin mitingine sahte saldırı ihbarları yapıldı' iddiası sahte çıktı

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "CHP'nin Düzce'de düzenlediği mitinge katılımın düşmesi için sahte saldırı ihbarları yapıldı.' iddiasının gerçek dışı olduğunu bildirdi.

GİRİŞ 31.05.2025 21:58 GÜNCELLEME 31.05.2025 22:15

CHP'ye yakınlığıyla bilinen yeni sosyal medya hesabından dolaşıma sokulan iddia sahte çıktı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin (DMM) sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"CHP'nin Düzce'de düzenlediği mitinge katılımın düşmesi için sahte saldırı ihbarları yapıldı iddiası doğru değildir. İddianın aksine Düzce Valiliğine ulaşan herhangi bir saldırı ihbarı bulunmamaktadır. Güvenlik birimleri tarafından sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin organizasyonları öncesinde rutin alan güvenliği taraması haricinde herhangi bir uygulama yapılmamıştır."

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 31
  • VATANSEVER ADANALI 4 ay önce Şikayet Et
    CHP'Lİ Belediyelerdeki bu büyük yangının CHP nın yönetimine de sirayet edeceği korkusu özgür'ü hırçınlaştırıyor ne yapacağını şaşırıyor; bunun önüne geçmek için ÜLKEYE ZARARI OLACAK HER TÜRLÜ PROVOKATÖRLÜĞÜ YAPMAKTAN ÇEKİNMİYOR; İYİDE BUNUN PEŞİNDE GİDENLERE NE DEMELİ ; ACABA ONLARDA İmamoğlu'nun İSTANBUL NİMET, NİMET FURYASINDAN FAYDALANIYORLARMIYDI ? BAŞKA. İZAHI VARMI ACABA ?
    Cevapla
  • Kugy 4 ay önce Şikayet Et
    Hayatları yalan üzerine kurulu. O yüzden çaktı saati geldiğinde çöküyor. Heykel kafalar yine anlamıyor.
    Cevapla
  • Alp 4 ay önce Şikayet Et
    Chpde ulkesini seven hirsiz olmayan kac kisi var merak ediyorum
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    lan özgür her naneyi yiyorsun
    Cevapla
  • VATANSEVER ASKER 4 ay önce Şikayet Et
    Bu sahte ihbarlar BİZANS ALÇAKLIĞI OYUNUNU ANDIRIYOR ! Günümüz uygulayanları MALUM!!!¡¡¡!!!.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sumud Filosu'nun hareket eden tek gemisindeki Türk aktivistler Haber7'ye konuştu!
'Icardi' bombası: Ne ısınmaya çıktı ne kutlamaya katıldı