İP Sivas İl Başkanlığı tabelası ve bayrağı söküldü

İşçi Partisi Sivas İl Teşkilatı'nın tabelası ve bayrağı kimliği henüz belirlenemeyen kişilerce söküldü.

İP Sivas İl Başkanlığı tabelası ve bayrağı söküldü
İP Sivas İl Başkanlığı tabelası ve bayrağı söküldü
GİRİŞ 28.10.2008 16:49 GÜNCELLEME 28.10.2008 16:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Atatürk Caddesi Tirkeş İşhanı'nın ikinci katında bulunan İşçi Partisi Sivas İl Teşkilatı'nın dış duvarındaki 2 tabelası ve bayrağı, gece saatlerinde kimliği henüz belirlenemeyen kişilerce söküldü.

Tabelalar ve bayrak Basın Sitesi'ndeki bir yerel gazetenin önüne bırakıldı.

Polis ekipleri, parti binasında ve Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fikret Ünsal'ın sahibi olduğu yerel gazetenin önünde inceleme yaptı. Gazetenin önündeki tabelalar ekiplerin incelemesinin ardından emniyete götürüldü. Parti bayrağının büyük bir bölümünün de yakıldığı belirtildi.

Polis ekipleri, zanlıları tespit etmek için MOBESE ve çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı.

İşçi Partisi Sivas İl Başkanı Cumhur Akbulut, olaya tepki göstererek, ''Bu saldırıyı Türkiye içerisinden, Türk milleti adına yapabilecek kimse yok. Bunu Türkiye'yi parçalamakla görevli olan bir grubun yaptığını düşünüyoruz'' dedi.

AA

YORUMLAR 2
  • Ahmed Han 16 yıl önce Şikayet Et
    Ben biliyorum kimin söktüğünü.... Kendileri sökmüştür. Akşam kanallarında yayın için malzeme lazım. Mahkemeyi karalamaktan sıkılmışlardır. Atraksiyon lazım ki dikkat çekesinler.
    Cevapla
  • süleyman gökhan özoğul 16 yıl önce Şikayet Et
    zart zurt. Eğer bu işi bu ülkeyi bölmeyi arzulayan güçler yaptı diyosanız kesin bu işi sizden biri yapmıştır çünkü bu ülkedeki en büyük bölücüler sizlersiniz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara’da evlat dehşeti! Babasının boğazını kesti
Yeni yönetmelik geliyor! Doğrudan satışlarda 30 gün içinde cayma hakkı...