Çankırı'da hareketli dakikalar: Erkek arkadaşının ofisini kurşunladı
Çankırı'da bir kadın kıskançlık nedeniyle tartıştığı erkek arkadaşının ofisine silahla ateş açtı. Saldırının ardından mahalle ortasında intihar girişiminde bulunan kadın, polis ekiplerince önlendi.
GİRİŞ 17.06.2025 13:36
GÜNCELLEME 17.06.2025 15:34
Çankırı'da avukatlık yapan Z.K. ile kız arkadaşı T.P. arasında kıskançlık sebebiyle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Z.K.'nin avukatlık ofisine giden T.P., iş yerinin kapısına silahla bir el ateş ederek olay yerinden uzaklaştı. Daha sonra silahla mahalle ortasında intihar girişiminde bulunan T.P., havaya ateş etti.
POLİS ANINDA MÜDAHALE ETTİ
- Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
- İntihar girişiminde bulunan T.P., silahla havaya ateş açıp, ardından silahı kendisine doğrulttu.
- Olay yerine sevk edilen polis ekipleri ise silahı T.P.'nin elinden alarak müdahalede bulundu.
EKİPLER TARAFINDAN HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ
- Ekipler tarafından ikna edilen T.P. sağlık kontrolü için hastaneye götürülürken Z.K.'nin ise kız arkadaşından şikayetçi olmadığı öğrenildi.
Tartışma kanlı bitti: Köy muhtarı öldürüldü
KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
-
Bursali. 2 saat önce Şikayet EtBazi konular da Polislerimiz cok geri kalmis . Niye elektro soklu tabanca kullanmiyorlar. ken di canlarini tehlikeye atiyorlar.Beğen
-
ali 2 saat önce Şikayet Etyazık silah tutukluk yapmasaydı ne olurdu hayatı böyle olmamalıydı iman lazımBeğen
-
vatandaş 3 saat önce Şikayet Etne kadar yanlış işler. polis yok yere vurulabilirdi. olayın başında keskin nişancı tarafından kadın indirilmeliydi.Beğen Toplam 1 beğeni