Son Dakika... Haliç Köprüsü'nde metrobüs kazası: Trafik durma noktasına geldi!
Son dakika haberi... Haliç Köprüsü'nde kontrolden çıkan metrobüs, bariyerlere çarptı. Kaza nedeniyle D-100 Karayolu'nun her iki yönünde de trafik yoğunluğu yaşanıyor.
GİRİŞ 18.06.2025 16:16
GÜNCELLEME 18.06.2025 17:05
SON DAKİKA HABERİ: İstanbul'da seyir halindeyken kontrolden çıkan metrobüs bariyerlere çarptı. Beylikdüzü yönünde ilerleyen bir metrobüs, sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi üzerine Haliç Köprüsü'nde kontrolden çıktı.
- Araç, köprü üzerindeki metrobüs hattında bulunan bariyerlere çarparak durabildi.
BARİYER D-100'E SAVRULDU
Kaza nedeniyle sökülen bariyerler, köprüden geçen D-100 Karayolu'na savruldu. Bu sırada Ankara istikametinde seyir halinde olan bazı araçlar hasar gördü.
İhbar üzerine kaza yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle D-100 Karayolu'nun her iki yönünde de trafik yoğunluğu yaşanıyor.
KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
-
mustafa 3 saat önce Şikayet Etşoförler üniversite mezunu eğitimli olmalı , çalışma saatleri aralıklı olmalı başka türlü düzelmezBeğen
-
never 5 saat önce Şikayet Etkaza olmuş en azından kimseye bir şey olmamış. aksi haldeher zamanki gibi yolda yanacaktı ki; bu daha vahim olurdu...Beğen
-
Vatandaş 5 saat önce Şikayet Etmezarbüsü kullanmıyorum.Beğen