Bakan Yerlikaya’dan Edirne Vali Yardımcısı Beypınar için taziye mesajı

Bakan Yerlikaya, X hesabından yaptığı paylaşımda Edirne Vali Yardımcısı Erdoğan Beypınar'ın vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

GİRİŞ 20.06.2025 12:08 GÜNCELLEME 20.06.2025 12:17

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Edirne Vali Yardımcısı Erdoğan Beypınar'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendiğini belirterek, merhum için rahmet, ailesine ve İçişleri Bakanlığı camiasına başsağlığı diledi.

Edirne Vali Yardımcısı Erdoğan Beypınar hayatını kaybettiEdirne Vali Yardımcısı Erdoğan Beypınar hayatını kaybetti

İÇİŞLERİ BAKANI YERLİKAYA'DAN TAZİYE MESAJI

Yerlikaya, X’ten yaptığı paylaşımda, Beypınar'ın hayatını kaybetmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi. 

Hayatını kaybeden Edirne Vali Yardımcısı Erdoğan Beypınar

Bakan Yerlikaya, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

  • "Edirne Vali Yardımcımız Erdoğan Beypınar'ın vefatı bizi derinden üzdü... 
  • Erdoğan Beypınar'a Allah’tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve tüm İçişleri Bakanlığı camiasına başsağlığı ve sabır diliyorum. 
  • Mekânı cennet, makamı âli olsun." 
KAYNAK: HABER7
Ahmet Aydemir Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi, “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Gündem, siyaset, yaşam, magazin, spor ve SEO editörlüğü yaptı. Meslek hayatına Ocak 2024’ten beri Haber7’de devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İranlı komutan Rızai savaşa devam edeceklerini duyurdu: Aşılmaz kubbeyi aştık...
Netanyahu'dan son dakika Hamaney duyurusu! Orduya bölgede kaos çıkaracak talimat