Konya’da 3 aracın karıştığı kazada 7 kişi yaralandı

Konya’nın Derebucak ilçesinde 3 aracın karıştığı trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Konya’da 3 aracın karıştığı kazada 7 kişi yaralandı
Konya’da 3 aracın karıştığı kazada 7 kişi yaralandı
GİRİŞ 06.07.2025 06:08 GÜNCELLEME 06.07.2025 06:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kaza, Beyşehir-Antalya Kara yolunun 45. kilometresi Derebucak kent merkezi girişi yakınlarında meydana geldi. Konya istikametinden Derebucak yönüne seyir halinde olan G.S.Y. yönetimindeki 34 PL 6803 plakalı otomobil, Derebucak şehir merkezi girişinde önce karşı yönden gelen 07 VFV 91 plakalı otomobille, ardından 07 KV 592 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Kaza ihbarı üzerine olay yerine Derebucak, Beyşehir ve Seydişehir ilçelerinden çok sayıda ambulans ile itfaiye ekibi yönlendirildi. İtfaiye görevlilerinin çalışmaları ile bazı yaralılar sıkıştıkları yerden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. 34 PL 6803 plakalı otomobilin sürücüsü ile araç içerisinde yolcu olarak bulunan E.Y., M.Y. ve H.S.Y. yaralı olarak kaldırıldıkları Beyşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Diğer araçlardaki sürücü ve yaralılar da Derebucak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazada yaralılardan bazıları ise Beyşehir Devlet Hastanesi acil servisinde yapılan müdahalenin ardından Konya’daki farklı hastanelere nakledildi.

Kaza ile ilgili tahkikat sürüyor.

KAYNAK: İHA
Ayşe Çolpan Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Çolpan Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 1
  • Basri 1 ay önce Şikayet Et
    Bu yolda hergün kaza oluyor. Çünkü yol çok berbat ve virajlı. Mümkünse sürücüler bu yolu kullanmasınlar. Bu yolun tamamı elden geçmesi lazım, kaza riskleri azaltılmalı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den İsrail bağlantılı gemilere tam kısıtlama
İstanbul Valiliğinden yeni sokak köpeği kararı!