Tekne alabora oldu: 5 vatandaş denize düştü

Samsun'un Atakum ilçesinde denize açılan bir tekne alabora oldu. Denize düşen 5 kişi, kendi imkanlarıyla kıyıya çıktı.

Tekne alabora oldu: 5 vatandaş denize düştü
Tekne alabora oldu: 5 vatandaş denize düştü
GİRİŞ 08.07.2025 21:25 GÜNCELLEME 08.07.2025 21:25

Edinilen bilgiye göre, İncesu sahilinden denize açılan 5 kişinin bulunduğu küçük tekne, henüz belirlenemeyen bir nedenle alabora oldu.

ALABORA OLAN TEKNEDEKİ 5 VATANDAŞ DENİZE DÜŞTÜ

İhbar üzerine bölgeye Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisleri ile Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi. Teknede bulunanlar suya düşerken, bölgedeki cankurtaranların da yardımıyla kıyıya ulaştılar.

Olay sırasında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İslam Memiş 'Hazır olun, büyük fırsat' deyip tarih verdi! Gram altında dev rakamı açıkladı
MSB kaynakları duyurdu: Türkiye'den son dakika KKTC planı!