Marmara Denizi'ne giren 3 çocuktan 1’i kayboldu
Tekirdağ'da serinlemek için denize giren 3 çocuktan S.İ., dalgalar arasında kayboldu, Bir kişi kendi imkanlarıyla kıyıya ulaşırken, boğulma tehlikesi geçiren bir kişiyse ekipler tarafından baygın halde sudan çıkarılıp, hastaneye kaldırıldı.
Süleymanpaşa ilçesi Yat Limanı mevkisinde A.Y. isimli kız çocuğu ile birlikte S.İ. O.A .(14), serinlemek için denize girdi. Dalgalı olan denizde O.A. kendi imkanıyla kıyıya çıkarken S.İ. ile A.Y., bir süre sonra gözden kayboldu.
KAYBOLAN KIZ ÇOCUĞU BAYGIN HALDE BULUNDU
İhbar üzerine bölgeye Süleymanpaşa Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Ekipler, boğulma tehlikesi geçiren A.Y.'yi denizden baygın halde çıkardı. Kıyıda ilk müdahalesi yapılan A.Y. Tekirdağ Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
40 KİŞİLİK EKİP DİĞER ÇOCUĞU ARIYOR
Dalgalarla sürüklenerek kaybolan S.İ.'yi bulmak için yaklaşık 40 kişilik ekip, karadan ve denizden arama çalışması başlattı. Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait 1 bot ile Emniyet Müdürlüğü'ne ait 1 bot deniz yüzeyinde tarama faaliyetlerine katılırken, kurbağa adamlar tüplü dalışlarla su altını tarıyor. Aynı zamanda kıyıdan da aramalar sürdürülüyor. Süleymanpaşa Sahil Güvenlik Komutanı Can Çakıcı da arama çalışmalarını takip etti.
3 ÇOCUK DENİZDE YÜZERKEN KAMERAYA YANSIMIŞ
Bu arada sahilde cep telefonu kamerası ile sahilde çekim yapan bir vatandaş, 3 çocuğu tevâfuken denizde birlikte yüzerken görüntüledi.