İBB soruşturmasında yeni gelişme: Bir kişi serbest bırakıldı

Aziz İhsan Aktaş suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında, gözaltına alınan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akbolat'ın eşinin kardeşi Çiğdem Yankılıç Kangal adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

GİRİŞ 31.07.2025 21:35 GÜNCELLEME 31.07.2025 21:35

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Aktaş'ın elebaşı olduğu iddia edilen suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında daha önce tutuklanan ve görevinden uzaklaştırılan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın eşinin kardeşi Çiğdem Yankılıç Kangal gözaltına alındı.

SIRT ÇANTASIYLA DÖVİZ BÜROSUNDA

Polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu Kangal’ın suç örgütü ile bağlantılı olduğu, Akpolat'ın eşinin kardeşi üzerinden para akladığı öne sürüldü. Çiğdem Yankılıç Kangal’ın, bir sırt çantası içerisinde taşıdığı parayı döviz bürosunda bozdurduğu görüntüler güvenlik kameralarına yansıdı.

ADLİ KONTROLLE SERBEST

Kangal, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği mahkemece yurt dışına çıkış yasağı ve imza atma şeklinde adli kontrol ile serbest bırakıldı.

KAYNAK: DHA
Ayşe Çolpan Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Çolpan Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 6
  • +EKREM+ 2 ay önce Şikayet Et
    işin ilginç yanı tüm büyük kaliteli ve uzman hırsızların hepsi c h p de toplanmış yerli ve milli düşman lıgı da yüksek kaliteleri olmuş yuh
    Cevapla
  • DERİN ANALİZ 2 ay önce Şikayet Et
    Sırt çantasındaki paralar, Paralar nerde?
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Başladı kontrolü serbestlik yakında hepsi teker teker çıkarlar millette aval aval bakar
    Cevapla
  • Mevlüt Aykılıç 2 ay önce Şikayet Et
    Çantada para yoktu, SAMAN vardı belki
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    buda delil değilse nedir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den İsrail ve ABD'ye Sumud Filosu tepkisi: ABD Başkonsolosluğu'nda protesto!
Kerem transferinde yeni kriz: 'Rakam benim tarafımdan söylenmedi'