Sarhoş sürücü yüzünden ölen iki kardeş son yolculuklarına uğurlandı

Bursa’da alkollü sürücünün neden olduğu kazada hayatını kaybeden Tuğba ve Seda Akpınar kardeşler, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuklarına uğurlandı. Sürücünün gözaltına alındığı ve soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

GİRİŞ 02.08.2025 18:32 GÜNCELLEME 02.08.2025 21:57
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Nilüfer ilçesi Üçevler Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada, Tuğba Akpınar’ın (35) kullandığı otomobil ile İsmail S. (22) yönetimindeki hafif ticari araç çarpıştı. Hurdaya dönen araçta sıkışan Tuğba Akpınar ile kardeşi Seda Akpınar (28), olay yerinde hayatını kaybetti. İsmail S.'nin 1.06 promil alkollü olduğu belirlendi.

Bugün öğle saatlerinde Beşyol Mahallesi Vardar Camii’nde düzenlenen cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. İki kız kardeşin cenazesi yan yana musalla taşına konuldu.

Cenaze namazının ardından dua ve gözyaşlarıyla toprağa verilen kardeşlerin ardından mahalle halkı da büyük üzüntü yaşadı. Cenazeye çok sayıda vatandaş katıldı.

Öte yandan kazaya ait güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıkarken, alkollü sürücü İsmail S.’nin hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındığı ve soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • Ben de haklıyım 1 hafta önce Şikayet Et
    Suç ortaklarından biri de her daim içki içmeyi savunan chp dir. Bir daha içkiyi gündeme getirenlere "bu kadar masumun katilisiniz" deyin. Bakalım nasıl sıyrılıyorlar bu vebalden.
    Cevapla
  • ibrahim 1 hafta önce Şikayet Et
    Yani cinayeti aklamak bu işte. Kafayı cek isdediğğni ez sonra serbest kal. Alkollü kazaya sebep olan şahhısları cinayetle yargılamalı.
    Cevapla
  • Candan 1 hafta önce Şikayet Et
    Hiçbirşey olmaz, 1-2 sene yatar sonra çıkar, nede olsa alkol kullanamk yasak değil. Olan o hanım kızlarımıza oldu Allah ailelerine sabır versin.
    Cevapla
  • vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    Adli kontrolle serbest bırakılacağını düşünüyorum.
    Cevapla
  • YETER ARTIK 1 hafta önce Şikayet Et
    Acilen İDAM CEZASI GELMELİDİR.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Deprem sonrası İsraillilerden aşağılık sözler!
Borsa haftaya 11 bin puanın üzerinde başladı