Bodrum'da can pazarı! 'Yol verme' kavgasında kan aktı
MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde yol verme tartışması ile başlayan, 1'i ağır 3 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı, diğerinin tedavisi sürüyor.

Olay, dün saat 17.30 sıralarında Gündoğan Mahallesi Şehit Uğur Öztop Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; M.İ. (50) ile otomobilde bulunan İ.H. ve Ö.A. arasında yol verme nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü.
Bu sırada olay yerinde bulunan Muhammed Badıllı (42), kavgayı ayırmak için araya girdi. Kavga sırasında İ.H., tabancasını çıkarıp, etrafa ateş etmeye başladı.
Tabancadan çıkan kurşunlarla Badıllı kasığından, M.İ. ayağından yaralandı. İ.H., kazayla kendisini de kolundan yaraladı.
DURUMU AĞIR
Şüpheliler, olayın ardından otomobilleri ile kaçtı. Çevredekilerin İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılardan Badıllı ve M.İ. çevre hastanelere kaldırıldı. Badıllı'nın durumunun ağır olduğu bildirildi.
Jandarma, olayın ardından kaçan şüpheliler İ.H. ve Ö.A.'yı yakaladı. İ.H. tedavisi için hastaneye götürülürken, jandarmadaki işlemleri tamamlanan Ö.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
-
fahri 1 hafta önce Şikayet EtAyırmaya çalışan ağır yaralanmış, kavga ayırma dönemi de sona erdi, ayırmayın kardeşim bu insanlık seviyesindeki moronlara değmez....Beğen
-
emekli hacı 2 hafta önce Şikayet EtCeza yok korku yok.Beğen Toplam 6 beğeni
-
Alş 2 hafta önce Şikayet EtBunlar Bodrumlu değildir herkes bilir nereli olduklarınıBeğen Toplam 10 beğeni
-
M.z. 2 hafta önce Şikayet EtÜlke teksas.a döndü eğitim şart ama yanlış eğitimcilerle olmuyor.Beğen Toplam 9 beğeni
-
Misafir 2 hafta önce Şikayet Etaramıyorlar allah'ı kitabı tanımıyorlar çok normalBeğen Toplam 7 beğeni