Avcılar'da park halindeki otomobil yanarak kül oldu

Avcılar'da park halindeki otomobilde yangın çıktı. Yangın, kısa süre içerisinde söndürülürken otomobil demir yığınına döndü.

Avcılar'da park halindeki otomobil yanarak kül oldu
Avcılar'da park halindeki otomobil yanarak kül oldu
GİRİŞ 02.09.2025 17:36 GÜNCELLEME 02.09.2025 17:37

Yangın, saat 15.00 sıralarında Ambarlı Mahallesi'nde park halindeki otomobilde çıktı. Edinilen bilgiye göre; Babaeski'den öğle saatlerinde yola çıkan Erhan Engin, 34 RKG 72 plakalı otomobilini evinin önüne park etti.

Engin, bavulları eve taşıdıktan sonra otomobilden duman çıktığını farketti.

Aracının motorundan alevler yükseldiğini gören Engin, kendi imkanlarıyla yangını söndürmeye çalışırken çevredekiler itfaiye ekiplerine haber verdi.

Kısa sürede aracın tamamını saran alevler, ihbar üzerine gelen itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Ekipler yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlattı.

'OTOMOBİLİN DEPOSUNDA DAHA ÖNCEDEN DELİK VARDI'

Annesinin evinden döndükleri sırada otomobilin yandığını belirten Deniz Nur Çelik, “Otomobilin deposunda daha önceden delik vardı. Kaynak yapmışlardı. Yolda araçta sigara içtik. Alt taraftan duman gibi bir koku geliyordu. Baktık bir şey yoktu. Eve geldik bavulları indirdik ve araç yanmaya başladı" dedi. 

KAYNAK: DHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi, “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Gündem, siyaset, yaşam, magazin, spor ve SEO editörlüğü yaptı. Meslek hayatına Ocak 2024’ten beri Haber7’de devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: Oylama yapıldı! Komisyon oy çokluğuyla İmralı'ya gidiyor
Dünya borç batağında! Türkiye listeden kendini ayrıştırdı