Yemek programında birinci olmuştu: Karı-kocadan 28 milyon liralık vurgun!

Yemek programındaki birinci olan, Reyhan Şef olarak bilinen kadın ve kocası, 28 milyon liralık dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla adliyeye sevk edildi. Karı kocanın hazine arazisini ucuza kiralayacağız' yöntemini kullandığı iddia edildi.

GİRİŞ 03.09.2025 17:41 GÜNCELLEME 03.09.2025 18:00
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Yemek programında birinci oluşuyla tanınan ve 'Reyhan Şef' olarak bilinen kadın ve dini nikahlı eşi M.S.S., dolandırıcılık iddiasıyla gündem oldu. 

Gelen ihbarlar üzerine harekete geçen, Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, milyonluk vurgunu ve detaylarını ortaya çıkardı.

İddiaya göre katıldığı bir yemek programında adını duyuran Reyhan S., hakkında ortaya atılan iddialar ağızları açık bıraktı. İstanbul'da açtığı restorana gelen kişilerle arkadaşlık kurup samimi olan kadın, bu kişilere eşinin  avukat olduğunu söyleyerek suistimal etti.

Yemek programında ünlü olan 'Reyhan Şef'

IBAN'la para gönderenlere tehlikeli oyun! Bu yanlışa düşenlerin başı yanıyorIBAN'la para gönderenlere tehlikeli oyun! Bu yanlışa düşenlerin başı yanıyor

Sahte ev ilanlarına dikkat: Dolandırıcılık yöntemi pes dedirttiSahte ev ilanlarına dikkat: Dolandırıcılık yöntemi pes dedirtti

"EŞİM AVUKAT"

İddiaya göre samimiyet kurdukları insanlara silah taşıma ruhsatı işlemlerinden, orman vasfını yitirmiş hazineye ait arazilerin kiralamasına kadar her türlü işi ucuza ve kolayca yapabildiğini söyleyen kadın, bu yöntemle insanları dolandırmaya başladı. 

Mağdurlar ifadelerinin devamında "Bunun üzerine onunla tanıştık. Bize hazine arazilerini ihaleye girmeden ucuza alabileceğini söyledi. Ona inandık. Ancak bir süre sonra dolandırıldığımızı anladık" dediler.

4 KİŞİDEN 28 MİLYON 500 BİN LİRA PARA ALDILAR

  • Kadının eşi M.S.S. ile tanışan 4 kişi arazi kiralama vaadiyle toplamda 28 milyon 500 bin lira para verdi.

Parayı alan M.S.S. bir süre sonra söylediklerini yerine getirmedi ve paraları ödemedi. Bunun üzerine mağdurlar şikayetçi oldu.

Şüpheliler adliyeye sevk edildi.

  • Şikayet üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri Reyhan Şef ve eşi M.S.S.'yi Çekmeköy'de gözaltına aldı.

VURGUN PARASIYLA 12 MİLYONLUK LÜKS ARAÇ

Gözaltına alınan karı-kocanın elde ettikleri paranın 12 milyonluk kısmıyla kendilerine lüks araç aldıkları öne sürüldü. Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan karı koca adliyeye sevk edildi.

REYHAN ŞEF SERBEST, EŞİ TUTUKLU

İşlemlerinin ardında adliyeye sevk edilen şüphelilerden koca M.S.S. (41) tutuklanırken eşi Reyhan Şef adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Reyhan Şef olarak bilinen kadının yemek programına katıldığı ve bu programda hafta birincisi olduğu öğrenildi.

KAYNAK: SABAH
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 32
  • y77 7 dakika önce Şikayet Et
    kolay ve haram kazanca yönelince kazık tabi iyice sivriliyor
    Cevapla
  • Misafir 35 dakika önce Şikayet Et
    bence o mağdurlarıda içeri atacaksın
    Cevapla
  • Ben 59 dakika önce Şikayet Et
    Ya kimse kusura bakmasın ama Oh iyi oluyor böyle cahil cahil insanlardan Medet umup açgözlülük yapanlara iyi oluyor bence
    Cevapla
  • QWERTY 1 saat önce Şikayet Et
    Burada mağdur yok. Hazine arazisini ihaleye girmeden hemde ucuza kirayacaklarını sanıp uyanıklık yapanlar mağdur değildir. Bunların da yargılanması gerekir.
    Cevapla
  • mert 1 saat önce Şikayet Et
    su testisi su yolunda KIRILIR parayi verenler devleti KAZIKLIYACAKLARDI parayi alan onlardan daha uyanik CIKTI!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Zonguldak'ta batmıştı: 40 milyon liralık yatın su altı görüntüleri ortaya çıktı
Gürsel Tekin ilk kez konuştu! CHP yönetimine meydan okudu: Ben yapacağım kardeşim!