İstanbul Valiliği'nden İsrail yanlısı Enrico Macias açıklaması: Tüm etkinlikler yasaklandı
İstanbul Valiliği, 5 Eylül'de Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosunda gerçekleşmesi planlanan Enrico Macias konserinin protesto edilmesi çağrılarının ardından bütün etkinliklerin yasaklandığını bildirdi.
5 Eylül'de Şişli İlçesi Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosunda gerçekleşmesi planlanan Enrico Macias konser etkinliği öncesi çeşitli sosyal medya platformlarında, etkinliğin protesto edilmesine yönelik yoğun çağrılar yapılmıştı.
İstanbul Valiliği olası mağduriyetlere karşı önlem alındığını bildirdi ve açıklama yaptı:
Terör devleti İsrail’in Gazze’de alçakça devam ettirdiği soykırımı ve soykırım destekçilerini protesto etmek için yapılacak gösterilerin, protesto edecek olan gençlerimizi yasal zeminde haksız duruma düşüreceği ve mağduriyetlere neden olacağı değerlendirilmektedir.

Bu nedenle; Şişli Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosunda ve çevresinde yapılması planlanan tüm konser, gösteri, yürüyüş, basın açıklaması, oturma eylemi vb. etkinlikler 05.09.2025 günü 00.01 - 23.59 saatleri arasında yasaklanmıştır.
İSRAİL’E DESTEK VERİYOR
Macias, geçmişte defalarca İsrail ordusuna destek veren etkinliklerde yer alıyor. İşgalci İsrail'e yönelik açıklamalarıyla tanınıyor. Bu nedenle Fas ve Cezayir’de halkın, Macias'ın konserlerini protesto ettiği biliniyor.
-
Hüseyin 4 ay önce Şikayet Etİyi de bunlar bilindiği halde bu adama bu organizasyonu yapan kim?????Beğen
-
Misafir 4 ay önce Şikayet Etisabetli bir karar olmuş mevla ellerini daha güçlendirsin de bizim gibi gözüküp siyonist olan şarkı ve müzik içra edenlerinde programları iptal ederlerBeğen Toplam 2 beğeni
-
Misafir 4 ay önce Şikayet Etchp li miBeğen Toplam 1 beğeni
-
Semendire 4 ay önce Şikayet EtSoykırıma destek veren her kim olursa olsun ülkeye sokulmamalı.Beğen Toplam 4 beğeni
-
Kızılelma 4 ay önce Şikayet EtTeşekkür vali bey.Beğen Toplam 3 beğeni