Başkentte scooter valizle paket servisi
Başkentte scooter valizle paket servis denemesi yapan esnaf, valizin kullanım amacının günlük hayatta insanların hayatını kolaylaştırmak olduğunu belirtti.
Ankara İskitler'de çanta imalatı yapan esnafın, geçtiğimiz günlerde scooter valiziyle trafikte dolaşırken çekilen görüntüleri sosyal medyada ilgi odağı oldu. Valizle paket servisi denemesi yapan esnaf, valizin günlük yaşamda insanların hayatını kolaylaştırmak ve özellikle yaşlılar için daha pratik ve konforlu hale getirmek amacıyla satışını yaptığını ifade etti.

"ESPRİ OLSUN DİYE PAKET SERVİSİNDE DENEYELİM DEDİK"
Valizi test etmek için trafiğe çıktığını söyleyen çanta imalatçısı Osman Akın, "Bu ürünü 1 yıl önce Çin'den kendimiz Türkiye distribütörlüğünü almak üzere getirmiştik.1 Yıldır arge çalışmasını, planlamasını yaparken arkadaşlarımız bize paket servisi için deneme maksatlı kullanabilir miyiz? demişlerdi. Biz de espri olsun diye paket servisinde deneyelim dedik. Arkadaşımız yeri olan İskitler'deki kanatçı yerine getirdik. Arkadaşımızın yerinde paket servisinde hizmet vermeye başladık" dedi.

"İİLK DEFA BİNELİM DEDİK ONDA DA PATLADI GİTTİ"
Valizi test ederken çekilen videodan haberi olmadığını ve sosyal medyadaki ilgiden dolayı memnun kaldığını belirten Osman Akın, "Biz bavulu 1 sene önce Çin'den ithalatını yapmak için getirmiştik. Amacımız Türkiye'deki uluslararası marketlere satış yapmaktı. Ancak mevcut ekonomik şartlarda biraz ertelemek zorunda kaldık. Bu sene piyasaya süreceğimiz ürün olduğu için test ederken haberim olmadan bir vatandaş videomu çekmiş, o da viral oldu. Valizi paket servisi için kullanmayacağız. Bunu havalimanlarında insanlara kolaylık sağlamak için, yaşlılara hac ve umrede daha kolay tavaf edebilmesi için getirdik. 1 yıldır ofisimizde, showroom'da bekletiyorduk, 1 yıl sonra ilk defa binelim dedik onda da patladı gitti" diye konuştu.
-
Tiz borozan 2 ay önce Şikayet EtBu cok uzun yillardir Youtubede olan satilan kopyesi cekilmi$ bir valiz..Alanlar dikkat etsin 12 kg agirliginda yani ucaga yaniniza alinmiyor ve cokda e$ya ile dolduramiyorsunuz,,Ayrica bu Türkiyedeki yolla icin asla iyi degil..Mermer ta$ zeminlerde kullaniliyor.Beğen
-
Olurrrr 2 ay önce Şikayet EtMilletin başına gelin bela olarak motorlar yetmediBeğen Toplam 1 beğeni
-
İsmail 2 ay önce Şikayet EtAraba içi güvenli değil bu ülkede değil otoyol kaldırım bile tehlike üstelik yollar berbatBeğen Toplam 6 beğeni
-
Hasan 2 ay önce Şikayet EtMuhtemelen uçağa binişine müsaade edilmez aküsü patlayabilir diyeBeğen Toplam 6 beğeni