Şanlıurfa'da acı olay: Baba ve oğlu hayatını kaybetti

Şanlıurfa'da sulama yaptıkları bölgedeki kanala devrilen araçta bulunan baba ve oğlu hayatını kaybetti.

Şanlıurfa'da acı olay: Baba ve oğlu hayatını kaybetti
Şanlıurfa'da acı olay: Baba ve oğlu hayatını kaybetti
GİRİŞ 14.09.2025 12:04 GÜNCELLEME 14.09.2025 12:05

Edinilen bilgiye göre acı olay, Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı kırsal Sultantepe Mahallesi'nde yaşandı. Çiftçilik yapan 52 yaşındaki Mehmet Çakmak, 17 yaşındaki oğlu Yusuf Sami Çakmak ile birlikte pamuk tarlasını sulamaya gitti.

Tarlanın bir kısmını sulayan Mehmet Çakmak, oğluyla birlikte 07 Y 8866 plakalı araçlarına binerek suyun yönünü değiştirmeye gitti. İddiaya göre, Mehmet Çakmak'ın kullandığı araç, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak tahliye kanalına devrildi.

Araç, köprü boğazında sıkıştı.

Ters dönerek sürüklenen araç, köprü ağzında sıkıştı. Olayın duyulmasının ardından bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden ekipler, kepçeye bağlanan halatla aracı sudan çıkarttı.

Araçtaki baba ve oğluna müdahale eden ekipler, her ikisinde de yaşam belirtisi olmadığını belirledi. Ambulansla hastaneye kaldırılan baba ve oğlun hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAYNAK: İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Devler Ligi finalinden Süper Lig derbisine: 2 yıldızın yolu yine İstanbul'da kesişiyor
Dikkat çeken iddia! 8 belediye başkanı daha AK Parti'ye geçecek! İl il tek tek saydı