Şapkayı gasbeden 2'si çocuk 3 şüpheli gözaltında

Samsun’un İlkadım ilçesinde, bir gencin başındaki şapkayı gasbettikleri iddia edilen 3 şüpheli polis tarafından yakalandı. Savcıya ifade veren 3 şüpheli mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şapkayı gasbeden 2'si çocuk 3 şüpheli gözaltında
Şapkayı gasbeden 2'si çocuk 3 şüpheli gözaltında
GİRİŞ 08.10.2025 19:10 GÜNCELLEME 08.10.2025 20:59

Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Yenidoğan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak ortasında İ.K.'nin (18) yanına gelen 2’si çocuk 4 kişi kafasındaki bin 200 TL değerindeki şapkayı istediler.

GENCİ DÖVÜP ŞAPKAYI GABETTİLER

İ.K. şapkasını vermeyince taraflar arasında kavga çıktı. Şüpheliler, mağduru darbederek şapkayı gasbedip kaçtılar.

İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili B.Ö. (19), B.M.S.S. (17) ve Y.U.A.’yı (16) yakalayarak gözaltına aldı. B.M.S.S. ve Y.U.A., Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Polisteki işlemleri tamamlanan 2’si çocuk 3 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Y.U.A. savcıya ifade verdikten sonra serbest bırakılırken, B.Ö. ve B.M.S.S. mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • zafer gülten 1 saat önce Şikayet Et
    bugün şapkasını ister,biraz büyüdümü ya paranı ya canını der. ne demişler -ağaç yaşken eğilir- halbuki biz ceza vermeyip tersini yapıyoruz.neymiş yaşı küçük diye ceza yokmuş.....asıl küçükken verecen cezayıki,büyüyünce it kopuk olmasın.
    Cevapla
  • Yargı Reformu Şart 1 saat önce Şikayet Et
    "Adli kontrol şartıyla serbest bırakmak" nedir gerçekten? Sokakta yol kesme, tehdit, gasp suçu alenen işleniyor. Yargı mercii "adli kontrol şartı" ile yapanları salıveriyor. Adli kontrol sanki işlenen suçu telafi edecek ya da bir daha yapmasına engel olacak. Kendimizi kandırmayalım. Hukuk sistemini suçlara karşı yürüttüğü uygulamalar/cezalar suçu önlemiyor, suçluyu caydırmıyor.
    Cevapla
  • Murat 1 saat önce Şikayet Et
    Kanunlar yetersiz devlet zaten yok burda yaşına bakmazsın direk içeri atar ceza verirsin
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    bunlar böyle salindikca azıyor
    Cevapla
  • Adem 3 saat önce Şikayet Et
    Demislerki aferin size. Bunun başka bi açıklaması yok maalesef
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den son dakika Gazze açıklaması: Hamas ile İsrail arasındaki görüşmede son durum!
CHP'li gazeteci Şaban Sevinç'ten skandal savunma: İsrail askerlerini korudu