İstanbul’da sağanak alarmı! Valilik duyurdu: Okullar tatil edildi!
İstanbul’da öğleden sonra etkili olacak gök gürültülü sağanak nedeniyle okullar bugün 16.00’dan itibaren tatil edildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarıları sonrası İstanbul için Valilikten okullara tatil haberi geldi.
Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı değerlendirmelere göre bugün öğlen saatlerinden sonra İstanbul’un Avrupa Yakasında başlaması beklenen gök gürültülü sağanak yağış ve yağış nedeniyle oluşabilecek trafik yoğunluğundan oluşabilecek mağduriyetlerin önüne geçilmesi amacıyla ilimizde ikili eğitim yapan resmi ve özel anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde saat 16.00’dan itibaren eğitim tatil edilmiştir.
Okul idarelerimiz tarafından velilerimiz bilgilendirilecektir. İsteyen velilerimiz çocuklarını teslim alabilecektir. Çalışan velilerimiz ise çocuklarını alıncaya kadar gerekli tedbirler okul yönetimi ve nöbetçi öğretmenlerce alınacaktır."
Foça 1 saat süren yağmurun ardından sular altında kaldı
-
Nuhal 1 saat önce Şikayet Et17 den sonra yapsaydınızBeğen
-
istanbullu 1 saat önce Şikayet Etzaten okullar 16 da bitiyor... bir yanlışlık var...Beğen
-
Misafir 2 saat önce Şikayet Etherşeyde olumsuzluk bu ne ya akşam 6 da yoğun yağmur bekleniyor biraz saygılı olun tatil edenlereBeğen Toplam 1 beğeni
-
Ali Turan 2 saat önce Şikayet EtÖğretmen çocuğunu nasıl alacakBeğen Toplam 1 beğeni
-
Remzi 2 saat önce Şikayet Et12 yapsaydınız bariBeğen Toplam 1 beğeni