Erdoğan, DEM Parti heyetini kabul etti!
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de DEM Parti heyetini kabul etti. Kritik görüşme yaklaşık bir saat sürdü.
SON DAKİKA: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın DEM Parti İmralı Heyeti'ni Beştepe'de kabulü sona erdi. Görüşmenin ardından DEM Parti İmralı heyetinden bir açıklama yapıldı.
1 SAAT SÜRDÜ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pervin Buldan ve Mithat Sancar'dan oluşan DEM Parti heyetini Beştepe'de kabul etti.
Görüşme yaklaşık olarak 1 saat sürdü.

"ANLAYIŞ VE FİKİR BİRLİĞİ İÇERİSİNDEYİZ"
saatlik kritik görüşmenin ardından DEM Parti heyetinden bir açıklama yapıldı. Açıklamada; Erdoğan ile 'fikir birliği' içinde oldukları belirtildi. İmralı heyetinin açıklaması şu şekilde;
"Bugün Beştepe’de Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan ve heyetiyle yaklaşık bir saat süren bir görüşme gerçekleştirdik.
Görüşmede, Barış ve Demokratik Toplum Sürecinde gelinen aşama ve bundan sonra yapılması gerekenler üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulunduk.
Sürecin daha hızlı ve sağlıklı ilerlemesini sağlayacak adımların atılması konusunda karşılıklı anlayış ve fikir birliği içinde olduğumuzu memnuniyetle belirtmek isteriz."

DEM PARTİ'DEN AÇIKLAMA
DEM Parti heyeti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.
Görüşmenin ardından DEM Parti'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "DEM Parti İmralı Heyeti Üyeleri Pervin Buldan ve Mithat Sancar, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Beştepe'de bir görüşme gerçekleştirdi. Heyetimiz, yaklaşık 1 saat süren görüşmede barış ve demokratik toplum sürecinin geldiği aşama ile bundan sonra yapılacaklara ilişkin görüş ve önerilerini sundu" denildi.

BASINA KAPALI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, DEM Parti heyetinde yer alan TBMM Başkanvekili ve Van Milletvekili Pervin Buldan ile Şanlıurfa Milletvekili Mithat Sancar'ı kabul etti.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabul, basına kapalı gerçekleştirildi.
Kabulde, AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala ile MİT Başkanı İbrahim Kalın da yer aldı.

- Görüşmede 'Terörsüz Türkiye' sürecinde gelinen son durum, sahadaki yansımaları ve atılacak yasal adımların konuşulması bekleniyordu.
PKK'nın Türkiye'den çekilme kararının ardından DEM Parti'den ilk açıklama!
- Erdoğan ve DEM Parti heyetinin bu görüşmesi, terör örgütü PKK'nın Türkiye'den çekilme kararını almasının ardından ilk olacak.
GÖRÜŞME ÖNCESİ AÇIKLAMA
DEM Parti heyetinde yer alan Pervin Buldan ve Mithat Sancar, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki görüşmeye giderken basın mensuplarına açıklama yaptı.
Buldan, "Tarihi bir dönemden geçtiğimizin hepimiz farkındayız. Dolayısıyla bugünkü görüşme çok önemli ve anlamlı. Sürecin geldiği aşamaları, süreçte yaşanan sıkıntıları ve atılması gereken adımları istişare etmek, görüş alışverişinde bulunmak üzere Sayın Cumhurbaşkanı ile bir araya geleceğiz. Muhtemelen Sayın Efkan Ala Bey ve İbrahim Kalın da görüşmeye katılacak. Yaklaşık 1 saatlik bir görüşme olacağını tahmin ediyoruz. Görüşme sonrasında yazılı bir açıklamayla değerlendirmelerimizi kamuoyuyla paylaşacağız" ifadelerini kullandı.
Mithat Sancar ise; "Bugünkü görüşme gerçekten önemli. Esas gündemimiz, sürecin bugüne kadarki seyri, geldiği aşama ve bundan sonra yapılması gerekenlerdir. Bu konularda fikirlerimizi ve önerilerimizi Sayın Cumhurbaşkanı'na sunacağız. Kendilerinin de değerlendirmelerini dinleyeceğiz. Görüşmenin iyi geçeceğine ve hayırlı sonuçlar doğuracağına inanıyoruz" dedi.
-
Misafir 6 dakika önce Şikayet EtBunlara güvenilmezBeğen
-
İyıliktebirlik 13 dakika önce Şikayet EtHalklar DEMEYİ bırakalım.HALKLAR DEYİNCE KELİME İLE DAHİ AYRIŞIYORUZ FARKINDA DEĞİLİZ.ÜLKEDE VATANDAŞIZ.dünyada iyiler ve kötüler vardır.İYİLER BİR MİLLETTİR.İYİLERİN BİRLİKTE OLDUĞU KÖTÜLÜĞE KANMAYAN ALDANMAYAN teröre fitneye uyuşturucu mafya şer işlere bulaşandan uzak duran MİLLET OLALIM.HZ.İBRAHİM A.S. milleti HZ.MUHAMMED S.A.V. ümmeti NOKTAYI KIRMIZI ÇİZGİYİ KOYALIM.konuyu kapatalım.Beğen
-
Mücahit 15 dakika önce Şikayet EtSayın cumhurbaşkanımız diyeceksiniz ilk önceBeğen
-
GECE KARTALI 33 dakika önce Şikayet EtFikir birliği şöyle olmalı , özerklik isteği yok resmi kurumlarda,okullarda kürtçe yok, bayrağımız tek, vatanımız tek,....gerisi fasa fiso....Beğen Toplam 2 beğeni
-
Ertuğrul soygazi. 42 dakika önce Şikayet EtSiyonist yahudiler kürtdü türkü ayıramayacaklar çünkü et tırnak olmuş tek vucutdur allah'ın izniyle bu oyunu onların başına yıkarız bin yıldır yıkılmamış yıkılmıyacakda allah'ın izniyle durmak yok yola devam siyonist yahudi çocuklarına duyrulur.Beğen