Akşam saatlerinde peş peşe gelen kahreden haberler... Bilanço ağırlaşıyor
Niğde ve Malatya'da akşam saatlerinde peş peşe meydana gelen iki feci trafik kazasında toplam 5 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 9 kişi yaralandı. Kazalarla ilgili inceleme başlatıldı.
Edinilen bilgiye göre, kaza, saat 19.00 sıralarında Çamardı istikametinden Niğde-Kayseri yoluna çıkan R.Ü. idaresindeki 16 BCL 305 plakalı otomobil ile Niğde'den Kayseri yönüne giden S.Y. yönetimindeki 51 AEC 600 plakalı otomobilin çarpışmasıyla meydana geldi. İhbar sonrası olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık, jandarma ve polis ekibi sevk edildi.

Kazada, S.Y. yönetimindeki araçta bulunan sürücü ile S.H., G.G. ve C.Ü., diğer otomobildeki sürücü R.Ü. ile K.Ü., D.Ü., B.Ü. ve M.Ü. yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

NİĞDE'DE 3 KİŞİ ÖLDÜ, 2'SİNİN DURUMU AĞIR
Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaralılardan R.Ü., K.Ü. ve D.Ü. kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Tedavi altına alınan diğer 6 yaralıdan 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle Niğde-Kayseri yolunda trafik bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlanırken, kazayla ilgili incelemenin sürdüğü bildirildi.

KATLİAM GİBİ BİR KAZA DA MALATYA'DAN
İlerleyen saatlerde katliam gibi bir kaza daha yaşandı. Malatya'da kontrolden çıkan otomobilin halk otobüsü ile tıra çarptığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

LÜKS ARAÇ TIRLA OTOBÜSE ÇARPTI
Kaza, saat 20.30 sıralarında Malatya-Elazığ karayolu üzerindeki TÜVTÜRK Kavşağı mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Elazığ istikametinden gelen S.Ç. idaresindeki 34 E 0353 plakalı BMW marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Otomobil, aynı yönde ilerleyen Ö.T. yönetimindeki 23 AAZ 953 plakalı Scania marka tır ile N.B. idaresindeki 44 BF 510 plakalı halk otobüsüne çarptı.

İKİ AİLENİN OCAĞINA ATEŞ DÜŞTÜ
Kazanın ardından ortalık adeta savaş alanına dönerken, otomobilde yolcu olarak bulunan Cengiz Özen (27) ile Ahmet Çelik (30) olay yerinde feci şekilde can verdi. Kazada otomobil sürücüsü S.Ç., aynı araçtaki M.Ç. ve halk otobüsü şoförü N.B. ise yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis, sağlık, UMKE ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden Cengiz Özen ve Ahmet Çelik'in cenazeleri, yapılan incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI
Öte yandan, kaza anının bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildiği öğrenildi. Polis ekiplerinin kazayla ilgili başlattığı geniş çaplı inceleme sürüyor.
-
Misafir 1 saat önce Şikayet EtNu kazalar ne kadar çoğaldı önlem alınmalı her yere ladar konmalı hızsınırı her uerde olsun gencecik hayalar sönüyır savaşlarda bu kadar can gitmiyorBeğen Toplam 3 beğeni
-
Misafir 1 saat önce Şikayet EtBilinçli araba süren yokki hepsi istanbul şoförü kural nizam bilmezlerBeğen Toplam 1 beğeni
-
Doğrusu Bu 1 saat önce Şikayet EtDışarıda herkes birbirini kesiyo . Dışarda bakmaktan adam öldürülüyo omuz değmesinden adam öldürülüyo . Dünyanın hiçbir ülkesinde böyle şeyler yok . Trafik kazaları farklı bir durum kasten yapmıyosun . Kazada ölenlere ALLAH rahmet eylesin sadakallahüllazim AMİN .Beğen Toplam 1 beğeni
-
Misafir 1 saat önce Şikayet Etmaalesef polis olarak bu tarz durumlara müdahale ettiğimiz de bir çok zorluk la karşılaşıyoruz, Allah kimseye vermesin lakin araç hiç fren yapmadan direk daldı yazık değil mi hem kendilerine hem diğerlerine, lütfen devlet yetkilileri bırakın polis işini yapsın büyük ve caydırıcı cezalar gelsinBeğen Toplam 2 beğeni
-
Sahin 1 saat önce Şikayet Etgaza sonuna kadar bastınmıBeğen