Son dakika: Şanlıurfa'da inşaatta göçük: 2 işçi hayatını kaybetti
Şanlıurfa’da yapımı devam eden tek katlı bir iş yerinde beton dökümü sırasında meydana gelen göçükte 2 işçi yaşamını yitirdi.
GİRİŞ 16.11.2025 14:04
GÜNCELLEME 16.11.2025 15:42
Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde tek katlı bir inşaatta meydana gelen çökme sonucu 2 işçi hayatını kaybetti.
İlçeye bağlı kırsal Kısas Mahallesi'nde tek katlı bir inşaatın kalıpları ve tavandaki tabla çöktü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, jandarma, AFAD ve sağlık ekibi sevk edildi.

Ekipler, yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından 2 işçiyi bulundukları yerden çıkardı.

Ambulanslarla Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Sedat Kurt ve Yakup Güneş, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
-
Murat 3 saat önce Şikayet EtAllah mekanlarını cennet eylesin, kalanlara sabırlar versin..Beğen Toplam 5 beğeni
-
Fikret 3 saat önce Şikayet EtAllah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah lütfen biraz dikkat ailerine sabırlar versin cenabı AllahBeğen Toplam 3 beğeni