Böcek ailesinin ölümünde yeni gelişme! Rapor ortaya çıktı

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Böcek ailesinin yediği yemeklerde uygunsuz madde tespit edilemedi.

GİRİŞ 19.11.2025 13:10 GÜNCELLEME 19.11.2025 14:47

Fatih'te zehirlenme şüphesiyle tedavi gördükleri hastanede hayatını kaybeden anne, baba ve 2 çocuğunun ölümüne ilişkin olayda yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor.

YİYECEKLERİN SONUCU ÇIKTI

Servet ve Çiğdem Böcek ile çocukları Kadir Muhammet ve Masal'ın ölümüne ilişkin yedikleri yiyeceklerden alınan örnekler raporu savcılığa ulaştı.

İl Tarım Müdürlüğü tarafından hazırlanan raporda Böcek ailesinin yediği yemeklerde uygunsuz herhangi bir madde tespit edilemediği bildirildi.

ADLİ TIP RAPORU

Böcek ailesinin ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan ön rapor da çıkmıştı. Raporda şu ifadelere yer verilmişti:

"Olayın oluş şekli, tıbbi öyküleri, edinilen son bilgiler ve aynı otelden benzer şikayetlerle 2 kişinin daha hastanede tedavi görüyor olması birlikte değerlendirildiğinde anne, baba ve çocukların öncelikli olarak kalınan oteldeki ortamdan kaynaklı kimyasal madde zehirlenmesi, daha düşük olasılıkla da tükettikleri besinlere bağlı gıda zehirlenmesi neticesinde vefat ettikleri düşünülmektedir. Ancak anne, baba ve çocuklardan otopside alınan örneklerin, patolojik, mikrobiyolojik ve toksikolojik analizi neticesinde ölüm sebepleri hakkında kesin kanaat belirtilecektir. Otelin ilaçlanmasında kullanılan kimyasal madde örnekleri, kutuları ve çarşaf örnekleri, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığından talep edilmiş olup kimyasal içerikleri Adli Tıp Kurumu Kimya İhtisas Dairesince incelenecektir."

Adli Tıp'tan Böcek ailesinin ölümüne ilişkin açıklamaAdli Tıp'tan Böcek ailesinin ölümüne ilişkin açıklama

Şule Altınel Haber7.com - İnternet Editörü
Haber 7 - Şule Altınel

Editör Hakkında

Sakarya’da doğdu. Marmara Üniversitesi’nde lisans eğitimini tamamlamasının ardından gazetecilik kariyerine başladı. 2016 yılından beri çeşitli medya kuruluşlarında çalıştı. 2025 Haziran ayından itibaren Haber7’de ‘gündem editörü’ olarak kariyerini sürdürmekte.
YORUMLAR 28
  • Adil düzen 11 dakika önce Şikayet Et
    Son zamanda Türkiyede artan gıda zehirlenme vakaları kastenmi yapılmakta TBMM de bir komisyon kurulmalı ve incelenmeye alınmalı.çünkü artık bu vakalar Türkiye'nin en büyük gelir kaynağı olan turizme zarar veriyor.
    Cevapla
  • evet bu 22 dakika önce Şikayet Et
    3 veya daha fazla sabıkası olan kişiler sadece pis işleri yapabilmelidir.
    Cevapla
  • ahmet 27 dakika önce Şikayet Et
    Bu esnafladan hergün yüzlerce kişi yemek yiyor, zehirlisi sadece bunlara mı denk geldi.Otelde de kimyasal madde sadece bunlara mı tesir etti.Esrarengiz bir vakıa,Allah yakınlarına sabır versin.
    Cevapla
  • mlkt 56 dakika önce Şikayet Et
    Bir aile düşün dört yerde yemek yemiş. Mekan sahiplerinin tamamı sabıkalı çıktı. Bu memleket batmış haberimiz yok.
    Cevapla
  • Sakin 1 saat önce Şikayet Et
    Arkadaş yemekten çıksa ne zaman numune aldın ki adamın eli armutmu topluyor aynı ürün ordami iki gün geçmiş en az :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da en fazla konut satışı yapılan 10 ilçe! Bir ilçe fark attı, metrekare fiyatı...
Trump'ın son hamlesi ortalığı karıştıracak! Askeri adım! 'Maduro istifa edecek' iddiası