Dışişleri Bakanı Fidan, İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği İran’da Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan ile görüştü.

Dışişleri Bakanı Fidan, İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan ile görüştü
Dışişleri Bakanı Fidan, İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan ile görüştü
GİRİŞ 30.11.2025 20:08 GÜNCELLEME 30.11.2025 20:27

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran'ın başkenti Tahran'da temaslarına devam ediyor. Bakan Fidan, temasları kapsamında İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan tarafından kabul edildi.

KAYNAK: İHA
Enes Kılıç Haber7.com - Haber Editörü
Haber 7 - Enes Kılıç

Editör Hakkında

YORUMLAR 1
  • HIDIR BUDUR 3 gün önce Şikayet Et
    13-15 yıl önce İran PKK 'ya "Size dokunmayacağız, TÜRKİYE'YE ODAKLANIN" anlaşması yapmıştı. Aynı dönemde de " İran'ın nükleer yaptırımlarına BM AMBARGO VE YAPTIRIMLARA BİZ HER ORTAMDA KARŞI ÇIKARKEN" üstelik. İran'lılara "Ya olduğu gibi görünmeleri, ya da göründüğü gibi" olmalarını isteme zamanı artık! .. (BİZ DE EMPERYALİZMİN KIYAKÇISI OLMAYALIM)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hastanelerde ASELSAN dönemi: Duvar arkasından çekim yapabiliyor
Rusya’dan Türkiye’ye tarım ihracatı %85 arttı: Ulusal marka Made in Russia bu artışta nasıl bir rol oynadı