'İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü' soruşturmasında 10 isimle ilgili son dakika gelişmesi!

Son dakika haberi... "İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü"ne yönelik soruşturma kapsamında aylık tutukluluk incelemesinde tahliye edilen 19 şüpheliden 10'u hakkında yapılan itiraz yerinde bulundu, bu zanlılar hakkında tutuklama talep edildi.

GİRİŞ 05.12.2025 16:13 GÜNCELLEME 05.12.2025 16:31

Son dakika haberi... İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının "İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü"ne yönelik soruşturması sürüyor.

Soruşturma kapsamında İstanbul Sulh Ceza Hakimliğinin aylık tutukluluk incelemesinde 19 şüpheli tahliye edildi. Bunun üzerine savcılık tahliye edilen 10 şüpheli yönünden itirazda bulundu.

Nöbetçi sulh ceza hakimliği bu itirazı yerinde buldu.

Savcılığın nöbetçi sulh ceza hakimliğine yazdığı sevk yazısında, şüpheliler Engin Gönül, Onur Gülin, Fikri Murat Demir, Arzu Can, Faruk Ceyhan, Savaş Can, Çağatay Takaoğlu, Bulut Aydöner, Doğukan Arıcı ve İlkay Onok'un üzerlerine atılı suçun vasıf ve mahiyeti, dosya içerisinde yer alan delil durumu dikkate alındığında, tahliye kararının yerinde olmadığının anlaşıldığı belirtildi.

Bu kapsamda tahliye kararı verilen şüphelilerin tutuklanması talep edildi.

KAYNAK: HABER7
Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır Alemdar

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Soner 1 saat önce Şikayet Et
    Hakimler neden bunlari birakiyor ben anlamiyorum yakinda imamogluda kalir herhalde
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan talimat verdi: 30 bin TL'lik seyyanen zam teklifi geri çekildi
Tamir ettiği bacayı kontrol ediyordu, çatıdan düştü!