Hatay'da korkunç kaza: Yanan TIR'da 2 kişi can verdi!

Hatay'da devrilen TIR'da çıkan yangında, aracın içerisinde bulunan 2 kişi hayatını kaybetti. TIR'dan geriye ise sadece külleri kaldı.

GİRİŞ 18.12.2025 14:21 GÜNCELLEME 18.12.2025 14:32

Hatay'da meydana gelen feci kazadan acı haberler geldi. 

Mehmet Handaş idaresindeki plakası öğrenilemeyen büyükbaş hayvan yüklü TIR, Adana-İskenderun Otoyolu'nun Yeşil Mahallesi mevkisinde refüje çarparak devrildi. TIR'ın devrilmesinin ardından büyükbaş hayvanlar yola savruldu. TIR'da ise yangın çıktı. 

İKİ KİŞİ ÖLDÜ

İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Ekipler bölgede çalışma yaptı.

Yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, TIR sürücüsü Mehmet Handaş ile araçtaki Ahmet Handaş'ın hayatını kaybettiği belirlendi. TIR'dan geriye ise sadece yoldaki küller kaldı. 

Cenazeler, Dörtyol Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

  • Kaza nedeniyle otoyolun Payas-Dörtyol şeridi geçici olarak trafiğe kapatıldı.

Öte yandan, yola savrulan büyükbaş hayvanların yakalanması için ekipler çalışma başlattı.

HAYVANLAR FİRAR ETTİ

Kazanın ardından tırda taşınan anguslar firar etti. Firar eden angusları yakalamak için ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

İskenderun, Dörtyol ve Payas ilçelerinde zaman zaman vatandaşların yaşam alanlarında grup halinde gezen anguslar tedirginliğe neden oluyor.

Firar eden anguslar böyle görüntülendi.

KAYNAK: AA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ölçü aletlerinin 2026 muayene ve damgalama bedelleri belirlendi
Hindistan’da fil sürüsünden korkunç saldırı: 4 ölü, çok sayıda yaralı var