Elif Kumal'ın aracında büyük şüphe! Yeni bulgulara ulaşıldı
Balıkesir'in Erdek ilçesine bağlı Kapıdağ Yarımadası'nda bulunan Yukarıyapıcı Göleti'nden çıkarılan, kayıp Elif Kumal'a ait araçta yapılan incelemelerde yeni bulgulara ulaşıldı.
Göletten çıkarılmasının ardından aracın içi İHA muhabiri tarafından görüntülendi. Görüntülerde, sürücü hava yastığının patlamadığı, buna rağmen perde yan hava yastıklarının patlayarak açıldığı görüldü.
Balıkesir'de 8 gündür aranan Elif Kumal'ın cansız bedenine böyle ulaşıldı
Aracın alt kısmında ciddi hasar ve parçalanma olduğu tespit edilirken, olayın ilk günlerinde göl kıyısında bulunan alt muhafaza (kartel koruma) parçasının Elif Kumal'ın aracına ait olduğu da kesinleşti.

Ayrıca, araca sonradan takıldığı belirlenen ön tampon korumalığına ait gri renkteki alt plastik parçaların, arama kurtarma çalışmalarının ilk günlerinde göl kıyısında bulunduğu, aracın göletten çıkarılmasının ardından yapılan incelemede ise bu parçaların da aynı araca ait olduğunun anlaşıldığı öğrenildi.

Öte yandan araçta yapılan incelemede ön lastiklerin patlak olduğu belirlendi. Ayrıca vitesin park (P) konumunda olduğu ve el freninin çekili olduğu görüldü. Ancak aracın bu şekilde olay yerinde mi bulunduğu, yoksa dalgıçlar tarafından çıkarma sırasında mı bu konuma getirildiği henüz netlik kazanmadı.

Araçta dikkat çeken bir diğer detay ise sürücü tarafındaki camın bir miktar açık olması oldu.
Ortaya çıkan bu bulgular, olayın seyrine ilişkin soru işaretlerini artırırken, Elif Kumal'ın kaybolmasına ilişkin yürütülen soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğü bildirildi.

-
Veli 15 saat önce Şikayet EtAllah uzak etsin mahremiyet edendiler unutmayın Allah unutmaz islamı uygulayalımBeğen Toplam 2 beğeni
-
Feride 1 gün önce Şikayet EtŞu an bu eleştirileri yaparak sizde doğru yapmıyorsunuz dinimiz de bu da doğru karşılanmıyor. Kardeşimize Allah rahmet eylesin.Ailesine Allah sabırlar versin.Beğen Toplam 8 beğeni
-
Zekeriya Yilmaz 1 gün önce Şikayet EtRabbim affetsin, cok üzüldüm. eger intihar ettiyse Ahiret tehlikede, DEHSET kelimesi bile manasiz kaliyor. Ne olur Cocuklarimizi bu Ahlaksiz yasamdan koruyalim. Sonuc felaket.Beğen Toplam 20 beğeni
-
misafir 1 gün önce Şikayet Etbu vatandaş 2 erkekle nasıl bir kampa gidebiliyor bu neyin cesareti önce bunların sorgulanması lazım ....Beğen Toplam 44 beğeni
-
Ali 1 gün önce Şikayet EtCalsitigim isyerinde, bir bayan is arkadasim odaya girerse kesinlikle kapiyi acik tutuyorum. Kapatmaya kalksa bile kapiyi acik tutarmisin diyorum.Beğen Toplam 78 beğeni
-
... 16 saat önce Şikayet EtMümkünse kamera bile taktırmakta fayda var. Yasalar kadının beyanını esas alıyor maalesef.Beğen Toplam 4 beğeni
-
Yani 1 gün önce Şikayet EtKişi kendi nefsine güvendiği an tehlikededir Böyle yapmaya devam edinBeğen Toplam 15 beğeni