Bolu Dağı’nda sis ve kar: Görüş mesafesi 30 metreye düştü

Türkiye’nin en önemli geçiş güzergahlarından biri olan Bolu Dağı'nda hafif kar yağışı ve yoğun sis ulaşımı olumsuz etkiliyor. Sis nedeniyle görüş mesafesi 30 metreye kadar düştü.

GİRİŞ 09.01.2026 10:01 GÜNCELLEME 09.01.2026 13:16

Bolu Dağı'nda gece saatlerinde başlayan kar yağışı, sabah saatlerine kadar aralıklarla etkili oldu. Sabah saatlerinde etkisini azaltan kar yağışı hafif şekilde devam ediyor.

Yağışın yanı sıra yoğun sis de sürücülere zor anlar yaşattı. Özellikle D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 30 metreye kadar düştü.

Bolu Dağı'ndan görüntüler

Sürücüler, görüş mesafesinin azalması ve yolun kayganlaşması nedeniyle güzergahta yavaş ve dikkatli ilerlemek zorunda kaldı.

Fırtına sebebiyle Eskihisar-Topçular feribot seferleri durdurulduFırtına sebebiyle Eskihisar-Topçular feribot seferleri durduruldu

KAYNAK: İHA
Şule Altınel Haber7.com - İnternet Editörü
Haber 7 - Şule Altınel

Editör Hakkında

Sakarya’da doğdu. Marmara Üniversitesi’nde lisans eğitimini tamamlamasının ardından gazetecilik kariyerine başladı. 2016 yılından beri çeşitli medya kuruluşlarında çalıştı. 2025 Haziran ayından itibaren Haber7’de ‘gündem editörü’ olarak kariyerini sürdürmekte.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bahis soruşturması! 43 Süper Lig hocası PFDK'ya sevk edildi: Ünlü isimler listede
Son dakika...Hamaney ülkedeki protestolara ilişkin konuştu!