Zeytin ağaçlarını kesip istifa eden CHP'li başkana şaka gibi ceza

Muğla'da, kendisine ait olduğu belirtilen arazide çok sayıda zeytin ağcının kesilmesine ilişkin soruşturma başlatılmasının ardından CHP İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Ahmet Kılbey’e, 27 ağaç için 36 bin 762 lira para cezası kesildi.

Zeytin ağaçlarını kesip istifa eden CHP'li başkana şaka gibi ceza
Zeytin ağaçlarını kesip istifa eden CHP'li başkana şaka gibi ceza
GİRİŞ 18.02.2026 03:54 GÜNCELLEME 18.02.2026 03:55

Milas’ta bazı yerel basın organlarında 'Milas’ta zeytin katliamı' başlığıyla yer alan haberler üzerine Muğla Valiliği inceleme başlattı. İncelemede Milas ilçesi Menteş Mahallesi’nde bulunan 109 ada 26 parsel numaralı arazide çok sayıda zeytin ağacının kesildiği belirlendi.

ZEYTİN AĞAÇLARINI KESEN CHP'Lİ BAŞKANA PARA CEZASI VERİLDİ

Valilik tarafından yapılan soruşturmada zeytinlerin kesildiği arazinin CHP İlçe Başkanı Ahmet Kılbey'e ait olduğu öne sürüldü.

Muğla Valiliği tarafından yapılan açıklamada, olayla ilgili gerekli idari ve hukuki sürecin başlatıldığı, soruşturmanın sürdüğü ve incelemelerin tamamlanmasının ardından kamuoyunun bilgilendirileceği ifade edildi.

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince alanda yapılan incelemenin ardından Kılbey’e, 27 ağaç için 36 bin 762 lira para cezası kesildi. 

KAYNAK: DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.
YORUMLAR 92
  • Paşa Port 5 saat önce Şikayet Et
    yazık bunların „cola” parası bile etmez 30.000 Türk Lirası……
    Cevapla
  • Paşa Port 5 saat önce Şikayet Et
    Tek ağacın bedeli en az 1.000.000.00 Türk Lirası olmalı…..
    Cevapla
  • muratk 5 saat önce Şikayet Et
    bu para cezasını veren hakim kendisini adalet timsali görüyordur her halde. yalandan ceza vermeseydi bari birde üste para verilseydi. o zeytin ağaçları yaşasaydı yıllarca ne kadar gelir getirirdi diye hesap yaptımı acaba. bir zeytin ağacının bu memlekete faydası o chp li den milyonlarca kat daha fazladır. onun elinin kesilmesi bile adaleti sağlamaz.
    Cevapla
  • Misafir 6 saat önce Şikayet Et
    Güleyim mi ağlayayım mı bu karara? Utanç verici...
    Cevapla
  • Misafir 6 saat önce Şikayet Et
    Ben israil Kudüsde görmüştüm 2000 yaşındaki hz,İsa döneminden kalma zeytin ağaçları canlı ve meyve veriyorlardı. CHP klasiği yeşil için miting yaparlar ,yeşili önce onlar katlederler,ismetde zeytin ağaçları kestirmişti binlerce zararlı amerikan margarin yağı yesin bu millet diye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Zeytin ağaçlarını kesip istifa eden CHP'li başkana şaka gibi ceza
Sokaklarda çeteleşen çocukların tüyler ürperten satırlı saldırıları