Kayıp olarak aranıyordu! 21 yaşındaki Seda ailesine mektup bırakmış
Malatya'da 3 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Seda A.’nın (21), ailesine bıraktığı mektup bulundu. Mektupta Seda A.’nın ‘Sevdiğim adamın yanına gidiyorum. Peşime düşmeyin’ yazdığı ifade edildi.
İnönü Üniversitesi öğrencisi Özel Eğitim Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Seda A., salı günü okula gitmek için evden çıktı. Akşam eve dönmeyen Seda A.’ya ulaşamayan ailesi, polise başvurdu.
Polis ve jandarma ekipleri tarafından aranan Seda A.'nın ailesine bir mektup bıraktığı öğrenildi. Ailesi tarafından bulunan mektupta, "Sizlerden çok özür diliyorum. Bazı şeyleri beceremedim. Göremezseniz de elimden geleni yaptım hep. Bugüne kadarki emeğiniz, sevginiz, maddi manevi desteğiniz için teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. O sıkı sıkı tuttuğunuz kuş ölmesin diye, olmak istediğim yere, sevdiğim adamın yanına gidiyorum. Peşime düşmeyin. Adınıza leke sürmüyorum. Sadece mutlu olmak istiyorum. Hoşça kalın" ifadeleri yer aldı.

Öte yandan üniversite arkadaşlarının, Seda A.’nın sanal medya üzerinden Ufuk adında biri ile tanıştığını söylediği, ailesinin ulaştığı bu kişinin ise genç kızı tanımadığını belirttiği ifade edildi. Seda A.’nın yakın çevresi ve okul arkadaşlarının ifadelerine başvuran ekipler, cep telefon sinyali üzerinden iz bulmaya çalışıyor.

-
mete44 1 ay önce Şikayet Etgençliğin çoğu bu durumda maalesefBeğen Toplam 3 beğeni
-
murat 1 ay önce Şikayet EtÇocuklarınızla konuşmayın onları sadece dileyin.. gözlerinin içine bakarak günde beş dakika bile olsa dinleyin ve anlayın. Çünkü insanın derdi ne sevilmektir ne de mutlu olmak. İnsanın derdi anlaşılmaktır. Ve insan anlaşılmadığı yerde kalmaz.Beğen Toplam 4 beğeni
-
EŞREF 1 ay önce Şikayet EtAnne babayı ezip geçerek hiç kimse mutlu olamaz.. O annenin, babanın çektiği üzüntü ve acıya değer mi? Onların akıttığı her gözyaşı sana ömrün boyunca zulüm olarak geri dönecek.. Anne babasını tanımayan Allah'ı tanımaz.Beğen Toplam 19 beğeni
-
fatih 1 ay önce Şikayet EtEvde mutsuz muydun, ayıp etmişsin ailenin düştüğü durumu hiç düşünmedin mi? Nerden biliyorsun sevdiğin adamın seni mutlu edeceğini...Beğen Toplam 15 beğeni
-
Mustafa Emin 1 ay önce Şikayet EtÇocukları zamanında anlamaya çalışmak, görmek, kendisi olmasına izin vermek, gereğinden fazla müdahale etmemek, çocuğa saygı duymak önemli. Yoksa tutanacak başka dal bulmaya çalışıyor haklı olarak. Bunu alelacele yaparken de bazen hata yapıyor. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmaz, mutlu olur inşallah…Beğen Toplam 8 beğeni