Cumhurbaşkanı Erdoğan onayladı: 2 uluslararası anlaşma Resmi Gazete’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan 2 kanun Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan onayladı: 2 uluslararası anlaşma Resmi Gazete’de
Cumhurbaşkanı Erdoğan onayladı: 2 uluslararası anlaşma Resmi Gazete’de
GİRİŞ 22.05.2026 09:32 GÜNCELLEME 22.05.2026 09:34

Resmi Gazete'de, 6 Temmuz 2022'de Ankara'da imzalanan "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Somali Federal Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Ayni Hibe Desteği Anlaşması"nın onaylanmasının uygun bulunduğuna dair kanun yer aldı.

Ayrıca, 10 Nisan 2025'te İstanbul'da imzalanan "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ve İktisadi İşbirliği ve Kalkınma Teşkilatı Arasında OECD İstanbul Merkezi Kurulmasına İlişkin Mutabakat Zaptı'nın Yenilenmesine İlişkin Protokol"ün 13 Ocak'tan itibaren geçerli olmak üzere onaylanmasının uygun bulunmasına ilişkin kanun da Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete'de yayımlandı! Erdoğan'dan atama kararlarıResmi Gazete'de yayımlandı! Erdoğan'dan atama kararları

KAYNAK: AA
Şule Altınel Haber7.com - İnternet Editörü
Haber 7 - Şule Altınel

Editör Hakkında

Sakarya’da doğdu. Marmara Üniversitesi’nde lisans eğitimini tamamlamasının ardından gazetecilik kariyerine başladı. 2016 yılından beri çeşitli medya kuruluşlarında çalıştı. 2025 Haziran ayından itibaren Haber7’de ‘gündem editörü’ olarak kariyerini sürdürmekte.
YORUMLAR 1
  • Hakkı 44 dakika önce Şikayet Et
    Ooooo OECD ha iyiymiş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yükselen Türkiye Zirveleri başladı: Zekeriya Karaman'dan önemli açıklamalar
Kılıçdaroğlu'na büyük öfke: 'Hain' sloganları atıldı, Fotoğrafı ayaklar altına alındı