Bakan Göktaş, bakanlık personeli ile bayramlaştı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kurban Bayramı dolayısıyla bakanlık personeli ve birim amirleriyle bayramlaştı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kurban Bayramı dolayısıyla bakanlık personeli ve birim amirleriyle bayramlaştı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında düzenlenen törende Bakan Göktaş, merkez teşkilatında görev yapan personel ve birim amirleriyle tek tek tokalaşarak bayramını kutladı.
Bakan Şimşek: Enflasyon beklentileri iyileşti
Bakan Çiftçi bayram tedbirlerini açıkladı: 334 bin personel sahada olacak!
Bakan Uraloğlu, Yükselen Türkiye Zirveleri'nde duyurdu! Türkiye'de ilk, yeni dönem başladı

BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMA VURGUSU
Bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu üzerindeki önemine dikkati çeken Göktaş, tüm personele aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.
Bayramlaşma programına bakan yardımcıları ile bakanlığa bağlı birimlerin genel müdürleri de katıldı.

