Korkunç cinayet! Nişanlısını taşla öldürdü
Başakşehir'de Vedat Ç., tartıştığı nişanlısı Sultan Ç.'yi kafasına taşla vurarak öldürüp, cesedi ise boş araziye atıp kaçtı.
Sultan Ç.'den haber alamayan yakınları, şüphelendikleri Vedat Ç.'yi polis ekiplerine teslim etti. Ekiplerin olay yerindeki incelemelerinin ardından, cenaze Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olay, saat 20.00 sıralarında Şahintepe Mahallesi İstiklal Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, boş arazide yürüyen bir kişi yerde hareketsiz şekilde yatan kadını farketti. İhbar üzerine olay yerine acil sağlık ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin kontrollerinde yerde yatan kadının hayatını kaybettiği belirlendi.

NİŞANLISINI TAŞLA ÖLDÜRMÜŞ
Öte yandan, 1 gün önce Sultan Ç.'den haber alamayan yakınları polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu. Bu sırada Sultan Ç'nin nişanlısı Vedat Ç.'den şüphelenen yakınları, şüpheliyi polis ekiplerine götürdü. Olay yerinde yapılan incelemelerde cesedin Sultan Ç.'ye ait olduğu belirlendi. Cesette yapılan ilk incelemelerde ise Sultan Ç.'nin kafasına aldığı taş darbesi ile hayatını kaybettiği tespit edildi. Cenaze, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.
-
vatandaş 4 ay önce Şikayet EtÖNCELİKLE Allah kimsenin başına böyle olayları vermesin. Bunlara kanunların yapacağı HİÇ BİR ŞEY YOK. Boşuna kanunlara kabahat bulmayalım. KANUNLAR 1000yIL VERSE BİLE HİÇ FARKETMEZ. , Namus meselesi olduğu zaman İnsan GÖZÜ HİÇ BİR ŞEYİ GÖRMEZ. Umarım böyle bir şey değildir. Toluma düşen evlatlarımıza edep, haya, ve Eğitim vermekten geçer. Bu gibi olayların yaşanmaması için TEK ÇÖZÜM.Beğen Toplam 4 beğeni
-
Erzincanlı 4 ay önce Şikayet EtALLAHCC bizi bize bırakmasın nefsimize ve şeytanın şerrine göz açıp kapayıncaya kadar bırakmasın bu olayda aynı yerde aynı şekilde bunu yapan cezalandırılmazsa kısasa kısas olmazsa bu olayların önü alınmaz.Beğen Toplam 5 beğeni
-
Misafir 4 ay önce Şikayet EtÂmin. Kesinlikle.Beğen Toplam 3 beğeni